Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nije kraj?

Vlado Kalember razvodi se od Ane Rucner? 'To nije istina'

Vlado Kalember
Igor Kralj/Pixsell
20.08.2013.
u 12:57

Poznati pjevač i violončelistica u braku su sedam godina te imaju sina Dariana.

Vlado Kalember za Večernji list demantirao je napise nekih medija da se razvodi od Ane Rucner. Podsjetimo, poznati pjevač i violončelistica u braku su sedam godina te imaju sina Dariana.

U njihovom posljednjem intervjuu za Večernji list koji je objavljen oko Božića prošle godine, oboje su u 2013. godini zaželjeli puno zdravlja svojoj obitelji.

– Često su mi to govorili, no tek kad sam postao otac, shvatio sam da je dijete cijeli svijet. Svi moji užici i sve želje vezane su uz njega – nježno je tada kazao Vlado.

– Posljednje dvije godine samo sam radila i doživljavala da me Vlado zove s Paga i kaže: “On vozi bez pomoćnih kotača”, a ja sam mislila što to tako važno radim da nisam s njima da to gledam. Sljedeće godine želim biti puno više s obitelji – iskreno je tada rekla Ana.

Ovih vrućih mjeseci pucale su kratke veze poput one Filipa Juričića i Jelene Veljače, ali i brakovi koji su trajali nekoliko godina, kao što je onaj Mirne i Marija Valentića te Mirjane Hrge i Deana Šarić. U medijsku sapunicu se pak pretvorio kraj ljubavi kraljice estrade Severine Vučković i kralja bakra Milana Popovića koji se sada "prepucavaju" preko odvjetnika.

>> Darian Kalember zaštitno je lice prve dječje kolekcije ELFS-a 

>> U obitelji Ane Rucner Djed Mraz nikad nije donosio darove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije