Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji svadbe

Vjenčanje: Tamara Ecclestone zakupila hotel, slavit će tri dana

tamara ecclestone
Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
10.06.2013.
u 11:50

Bogata nasljednica slavit će tri dana vjenčanje s Jayem Rutlandom, koji je potpisao predbračni ugovor.

Tamara Ecclestone udat će se u utorak za svojeg zaručnika Jaya Rutlanda. U nedjelju je stigla u Nicu kako bi obavila posljednje pripreme za više milijuna funti vrijedno vjenčanje. Dvadesetosmogodišnja nasljednica i njezin odabranik stigli su u Nicu privatnim letom, piše Daily Mail. U Nici su se već našle i njezina majka Slavica te sestra Petra.

Stigli su  Rolls Royce Phantom, a Tamari je ovog puta pomalo smetala medijska pažnja, koju inače obožava. Stigla je u Francusku s jako puno prtljage. Jay i Tamara vjenčat će se u hotelu Grand du Cap Ferrat, a zakupili su cijeli hotel. Glasnogovornik hotela već je ranije izjavio da su bukirani do 13. lipnja.

Slavlje će trajati tri dana, a posjetitelje očekuju nastupi Eltona Johna, Lionela Richieja i Marka Ronsona. Na svadbu je pozvana društvena krema Velike Britanije, a očekuje se više od 150 gostiju. Iako bi mnogi pomislili da će se Jay u slučaju razvoda okoristiti novcem ove bogatašice, to nije točno.

Naime, potpisao je predbračni ugovor kojim, u slučaju razvoda, ostaje bez ičega. Ugovor je navodno potpisan čim je Jay zaprosio Tamaru u veljači ove godine. Zaručili su se nakon svega četiri tjedna romanse. Prije Jaya, Tamara je bila u turbulentnoj romansi s brokerom Omarom Khyamijem. Prekinuli su nakon dvije i pol godine veze, otkazavši tada planiranu svadbu. Vrlo brzo nakon prekida našla je sreću s Rutlandom.

>>Tamara Ecclestone u krevetu pozirala pred objektivima fotoaparata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije