Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska čestitka

Vječni romantičar Balašević oduševio obožavatelje fotografijom supruge

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
01.05.2019.
u 22:45

Izvođač popularnih pjesama "Djevojka sa čardaš nogama" i "Priča o Vasi Ladačkom", na službenim je stranicama supruzi Oliveri čestitao 60. rođendan.

Đorđe Balašević, jedan od najomiljenijih kantautora regionalnih prostora, još jednom je pokazao svoju romantičnu stranu.

Ovaj poznati glazbenik davno je pokazao da zna s lijepim riječima, a da je pravi romantičar još je jednom dokazao i svojoj supruzi, Oliveri, kojoj je i na društvenim mrežama odlučio čestitati okrugli, 60. rođendan. U braku su još od početka osamdesetih godina, a njihovom sretnom obiteljskom životu pridonose i njihov sin te dvije kćeri.

O supruzi je pjevač često govorio kao o njegovoj muzi i osobi koja mu je podrška kroz život, a na albumu "U tvojim molitvama" iz 1987. godine pjevač joj je posvetio i pjesmu koja nosi njezino ime.

Olivera se ne voli pojavljivati u javnosti i davati intervjue, zato su obožavatelji ostali oduševljeni fotografijom koju je Balašević stavio, a prokomentirali su i njezin mladenački izgled kroz pjevačeve najpoznatije stihove.

Komentara 2

SJ
seki.jole
07:34 02.05.2019.

Maglovite osobe.

ST
Stipan
02:44 02.05.2019.

Seljačka faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije