Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog koronavirusa

Vitomira Lončar sa suprugom se vratila iz Kine: Živi smo i zdravi, ali izbačeni iz svog života

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
25.02.2020.
u 09:41

Glumica sa suprugom zadnje tri godine živi u Kini. Prije mjesec dana otišli su na Filipine na godišnji odmor i poslije godišnjeg zbog epidemije koronavirusa nisu se mogli vratiti u svoj kvart i sada su opet u Zagrebu.

Naša glumica Vitomira Lončar zadnje tri godine živi u Kini, gdje je njezin suprug Ivica Šimić dobio posao u kineskom Xi'anu. Prije mjesec dana Vitomira se putem Facebooka javila zabrinutim prijateljima i poručila kako nemaju razloga za brigu jer  koronavirusa nema u njihovoj provinciji. Nedugo nakon toga Vitomira i Ivica otišli su mjesec dana na godišnji odmor na Filipine i nadali su se kako će se u međuvremenu situacija s virusom smiriti, ali to se nije dogodilo.

"Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se epidemija novog virusa proširila, a u kvart u kojem živimo više nije moguće ući. Do daljnjega. Avionske karte su nam otkazane. Živi smo i zdravi, sretni i zahvalni zbog toga, ali izbačeni iz svog života", javila je Vitomira nedavno prijateljima. 

VIDEO: Ministarstvo zdravstva: Kako umanjiti rizik od zaraznih bolesti i koronavirusa

Zbog koronavirusa ona i suprug dobili su iznenada priliku da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj uz obitelj, a boravak u Zagrebu iskoristili su i za povratak na daske svog kazališta Mala scena i odigrali su opet predstavu "Kraljevna na zrnu graška". Vitomira je ispričala i kako su ih dočekale njezina mama i mama njezina supruga. 

 

Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se...

Objavljuje Vitomira LoncarČetvrtak, 13. veljače 2020.

 

"Nakon 38 sati puta i 4 slijetanja, prvo smo otišli pogledati naše majke. Dva susreta koja u potpunosti pokazuju razlike Šimića i Lončara. Kod Šimićevih nas je Anka (u 94. godini) čekala na vratima, nestrpljivo, uređena, friško ošišana... Predjelo, domaća juhica, njoki, domaća štrudla od jabuka...Nakon toga je na red došla moja mama (85). Dođemo na recepciju doma gdje živi i pitamo znaju li gdje bi ju mogli naći? Kaže nam čovjek, kak ne, baka karta belu, tu je, u boravku.  Nazovem ju i kažem, mama, tu smo, stigli smo! Čujem kak veli dečkima s kojima karta, dečki, za čas sam natrag! I evo je! U trenirci, zagrli nas, izljubi, veli, odlično izgledate, ali dečki me čekaju, kartamo belu, vidimo se drugi put!" opisala je na Facebooku Vitomira simpatične susrete s majkom i punicom, a njezini prijatelji poželjeli su joj dobrodošlicu kući. 

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
10:28 25.02.2020.

Hvala Bogu da je Vitomira opet u Hrvatskoj. Sada mirnije spavam....

PA
pax5
10:06 25.02.2020.

kak je pljucala po HR,ali eto Lesi se vraća kući.....domek je domek....

MI
mica1111
09:57 25.02.2020.

Mama njezinog supruga se inače zove svekrva.Joj,joj,joj,črleni lajbek moj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije