Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbeni dar

Višnja i Zdravko Pevec mladencima u Bjelovaru priuštili iznenađenje

Višnja i Zdravko Pevec (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/15
17.06.2013.
u 16:10

Višnja i Zdravko Pevec originalnim svadbenim darom iznenadili su mladence Petru i Marija.

Kada su se Višnja i Zdravko Pevec svečano odjeveni utopili u masi od nekoliko tisuća posjetitelja na bjelovarskom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, nitko nije ni slutio da se ustvari nalaze na svojevrsnom "tajnom zadatku". Naime, Višnja i Zdravko uspjeli su prirediti veliko iznenađenje i dodatni neočekivani poklon novopečenim bjelovarskim mladencima Petri i Mariju. – Čekali smo da završi koncert te da naše prijatelje Tomislava Bralića i njegovu klapu Intrade odvedemo u obližnji hotel, kao iznenađenje mladencima, a koji su istodobno slavili svadbu. Da bi ostvarili svoj plan, na ruku nam je išla činjenica da su se poklopili termini, jer baš su tu večer Tomislav i klapa imali zakazan koncert u Bjelovaru i to na lokaciji tek nekoliko metara udaljenoj od hotela – otkrila je Višnja njezinu i Zdravkovu "tajnu misiju".

Oduševljeni svatovi

Kada su se Višnja i Zdravko s klapom Intrade ušetali u hotelsku salu, nastalo je sveopće oduševljenje svih uzvanika koji su zapljeskali neočekivanim gostima. Kao pravi džentlmen Tomislav Bralić prvotno je pozdravio Petru, a potom i Marija, poželjevši im puno “sriće”, zdravlja i "dice", a potom se se odmah s klapom uspeo na pozornicu i zapjevao na oduševljenje uzvanika, a što se neizbježno pretvorilo u veliku feštu.

Svadba za pamćenje

– Ni nama nema lipšeg osjećaja nego kada nekoga ovako možete razveseliti, kao što smo mi, nadamo se, mladence – poručio je Bralić. Petra i Mario uzvratili su da će u trajnom najljepšem sjećanju nositi originalan dar Višnje i Zdravka. Međutim, da bi i oči šire javnosti mogle svjedočiti svadbenom veselju najzaslužniji je bio susretljivi i sjajno raspoloženi Petrin otac Marko Marić, a koji je Pixsellovu fotoreporteru raširenih ruku dao zeleno svijetlo za fotografiranje.

Komentara 1

OD
oltar domovine
14:33 22.01.2015.

A svaka cast Pevcima na poklonu i veselju sve opcem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije