Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI ŽIVOT

Više nije tajnovita: Brozovićeva supruga otključala Instagram profil

Marcelo i Silvija Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/2
16.09.2018.
u 18:20

Biologinja Silvija i nogometaš milanskog Intera Marcelo zajedno su od 2012. godine, a prije dvije godine vjenčali su se u Velikoj Gorici.

Silvija Brozović, lijepa supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela, dosad je bila tajnovita, barem što se tiče društvenih mreža. Za razliku od Franke Batelić, Isabel Kovačić, Raquel Rakitić ili Josipe Perišić, Silvija nije svoju svakodnevicu otvarala na Instagramu i o njoj se nije puno znalo.

No, Brozovićeva supruga nedavno je otvorila svoj Instagram profil, pa su sada javno dostupne fotografije iz njenog obiteljskog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a beautiful life 😘☉☉🌊🌊 #enjoying #alldaylong #mykonos2016 #greece

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b) on

Podsjetimo, biologinja Silvija i nogometaš milanskog Intera Marcelo zajedno su od 2012. godine, a prije dvije godine vjenčali su se u Velikoj Gorici. Lani su dobili kćerkicu Auroru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨ #summernights

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b) on

 

Komentara 3

TO
Tony
19:46 16.09.2018.

Dostaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MI
midea
22:02 16.09.2018.

koga briga !

Avatar IvanR
IvanR
19:19 16.09.2018.

Mislio se baciti sa mosta, neću sada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije