Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo ili bizarno?

Ova viralna fotografija kraljevske obitelji uzburkala je javnost

Krštenje princeze Charlotte
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
21.08.2015.
u 18:25

Dok neki ovu fotografiju smatraju dirljivom gestom kojom se odaje počast preminuloj princezi Diani, drugi je pak smatraju morbidnom.

Da je uz pomoć suvremene tehnologije i photoshopa moguće baš sve, pokazuje i nova fotografija kraljevske obitelji koja je doslovno zapalila internet.

Riječ je o fotografiji s krštenja princeze Charlotte na kojoj malena spokojno leži u naručju svoje majke, vojvotkinje Catherine. Jedna je Amerikanka s pomoću photoshopa ubacila na sliku pokojnu princezu Dianu.

To je učinila s ciljem da fotografija postane viralna, a u svom naumu je i uspjela s obzirom na to da je u kratkom vremenu fotografija podijeljena više od tisto tisuća puta. 

Fotografija je podijelila javnost i stvorila oprečna mišljenja obožavatelja kraljevske obitelji. 

Dok neki ovu fotografiju smatraju dirljivom gestom kojom se odaje počast preminuloj princezi Diani koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu prije 18 godina, drugi je pak smatraju morbidnom.

Medijska prašina koja se podigla oko ove obrađene fotografije iznenadila je i Mary Kohnke koje ju je prva objavila na svome profilu na Facebooku.

 

What a great job at photoshopping ... Let's make this go viral!

Posted by Mary Kohnke on 3. kolovoz 2015

>>Kraljevska obitelj na okupu: Objavljene službene fotografije s krštenja princeze Charlotte

>>Britanska princeza Charlotte krštena u istoj crkvi kao i pokojna Lady Di

Komentara 1

QW
qwas33333
10:06 22.08.2015.

zašto pišete o tim neradnicima stalno? i još kad koristite riječi kao što su viralno želudac mi se dodatno okrene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije