Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaigrala se

Violeta iz Boljeg života pokazala figuru u badiću, a jedan detalj otkrio da ipak koristi Photoshop

Foto: Instagram screenshot
1/6
16.07.2020.
u 13:25

Na novoj fotografiji koju je objavila, Vukičević se opuštapokraj bazena, u bijelom badiću s crnim točkama. Kao i obočno, dobila je veliki broj lajkova od fanova, 12 tisuća u 24 sata, ali i lavinu pozitivnih komentara.

Najpoznatija po ulozi Violete iz serije 'Bolji život', srpska glumica Lidija Vukičević često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Lidija ima 58 godina i odličnu figuru, a njezini obožavatelji često joj dijele komplimente. 

Foto: Instagram screenshot

Na novoj fotografiji koju je objavila, Vukičević se opušta pokraj bazena, u bijelom badiću s crnim točkama. Kao i obočno, dobila je veliki broj lajkova od fanova, 12 tisuća u 24 sata, ali i lavinu pozitivnih komentara. 

 "Lidija izgledate fantastično. Linija vam je odlična", "Prelijepa naša", "Uživaj ljepotice", "Sve pohvale za izgled", "Obožavam tvoje noge", "Ti si bajka od žene, diva, klasa, aristokratkinja" pisali su joj. 
Glumica je isto tako objavila i neke fotke na Instastoryju, a na jedno od njih je malo pretjerala s Photoshopom, što se jasno vidi jer je stolac na kojem sjedi iskrivljen. 

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:31 17.07.2020.

Sad gledo na youtubu u skupstini sa Seseljem , tko ne vjeruje nek pogleda , clanica srpske radikalne stranke i zadtupnica u parlamentu , grli se sa Seseljem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije