Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavak u bolnici

Vinko Coce obitelji je obećao da će odsad biti novi čovjek

vinko coce
Žarko Bašić/PIXSELL
25.05.2013.
u 12:00

Kaže da ga boli, ali normalno govori i jede. Ipak, čini se da je pjevača ova situacija osvijestila da se počne brinuti o sebi, svom načinu života, prehrani i zdravlju općenito.

Trogirski slavuj Vinko Coce pomalo se oporavlja. Još je na Jedinici intenzivne njege jer je rana velika. No pjevač je, kaže nam njegov brat Duje, malo bolje u odnosu na stanje u kojem je primljen u splitski KBC i to im daje nadu. Kaže da ga boli, ali normalno govori i jede. Ipak, čini se da je pjevača ova situacija osvijestila da se počne brinuti o sebi, svom načinu života, prehrani i zdravlju općenito.

– Obećao mi je da će paziti na sebe, da će nakon izlaska iz bolnice biti posve novi Vinko Coce. Vjerujem i nadam se da će ovaj put biti tako – kazao nam je Duje Coce zahvalivši još jednom liječnicima i medicinskom osoblju na svim naporima koje ulažu da se Vinkovo stanje stabilizira. 
– Ne znamo kad će ga prebaciti na drugi odjel, o tome se još uvijek ne govori. I dalje se molimo za njegov oporavak – zaključuje Duje. 
Uz Vinka je svakodnevno u bolnici njegova supruga Janja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije