Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuća na kotačima

Vin Diesel za pet milijuna kuna kupio luksuznu kamp prikolicu

Vin Diesel
Pixsell
25.03.2012.
u 14:30

Glumac voli udobnost i na snimanjima filmova boravi u prikolici kakvu imaju i Sharon Stone i Will Smith.

Luksuz je Vin Dieselu na prvom mjestu i zato tijekom snimanja filmova nikada ne boravi u običnim prikolicama na setu već doveze svoju udobu i prostranu kamp prikolicu. Zvijezda akcijskih filmova za svoju dvoetažnu prikolicu, koja je opremljena poput jednog luksuznog stana, izdvojio je pet milijuna kuna i trenutno u njoj boravi na setu filma “The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking”. U svom domu na kotačima ima video nadzor u koji je uložio 350 tisuća kuna, a na katu prikolice je napravio igraonicu za svoju djecu i veliku radnu sobu.

Prikolicu je za Diesela izradila tvrtka Anderson Mobile Estates, a istu takvu luksuznu kućicu na kotačima imaju i Mariah Carey, Sharon Stone i Will Smith.

Komentara 1

CH
chainsaw.
14:38 25.03.2012.

….a umjesto luksuzne kamp prikolice vi nam dajete fotografiju celavog muskarca pola lica pokrivenog vizirom….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije