Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva se kretala

Vikala na obožavatelje: Rihanna pijana i napušena na koncertu?

rihanna
Screenshot
10.06.2013.
u 15:24

Rihanna je svojim ponašanjem razljutila obožavatelje na koncertu u Antwerpu. Kasnila je i jedva pjevala.

Rihanna je svojim ponašanjem razljutila obožavatelje na koncertu u Antwerpu. Obožavatelji su bijesni jer su na njezin koncert čekali čak dva sata, a kad je konačno stigla, Rihanna im je pružila katastrofalan nastup. Na Twitteru su se raspisali kako je nastupila bez imalo entuzijazma te su njezini prateći vokali morali otpjevati većinu pjesama.

Mnogi su kao razlog tome vidjeli Rihanninu napušenost te omamljenost alkoholom. Belgijski glazbeni kritičar Van der Seepten napisao je da se dosadno njihala po pozornici poput bogatog nadrogiranog djeteta. Da je Rihanna zaista pod utecajem opijata, postalo je jasno kada je obožavateljima s pozornice poručila da ne bacaju darove po pozornici jer bi tako mogli ozlijediti nju i njezine ljude.

>>Rihanna zajašila obožavatelja pa simulirala seks

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije