Naslovnica Showbiz Zvijezde

Viggo Mortensen u “Starom fijakeru” uživao u štruklima

Ležerno, sportski odjeven, s bradom od dva-tri dana, odmah je zapeo za oko konobarima, koji su prvo pomislili – ma nije to on, što bi Viggo radio u Zagrebu?!. No potom je glumac Hrvoje Klobučar uklonio dvojbe.
20. ožujka 2010. u 20:11 6 komentara 119 prikaza
vigo

Vjerojatno su preksinoć i gosti i osoblje poznatog zagrebačkog restorana dobro protrljali oči kad je oko 21.30 sati u “Stari fijaker”, s dvije djevojke, ušetao – Viggo Mortensen (51), hollywoodska zvijezda poznata po ulozi u “Gospodaru prstenova”.

Ležerno, sportski odjeven, s bradom od dva-tri dana, odmah je zapeo za oko konobarima, koji su prvo pomislili – ma nije to on, što bi Viggo radio u Zagrebu?!. No potom je glumac Hrvoje Klobučar, koji se zatekao u “Starom fijakeru”, uklonio dvojbe.

– To je on! – potvrdio je konobarima i pozdravio se sa slavnim glumcem.

Viggo se s dvije djevojke u “Fijakeru” zadržao oko jedan sat. Kako su sve troje pušači, sjeli su vani i naručili pivo. Rekli su konobaru da su čuli da se ovdje dobro jede, pa su se došli osobno i uvjeriti.

– Počastili smo ih štruklima, koji su im se, potvrdio je sam Viggo, jako svidjeli – rekao je vlasnik restorana Ivan Juras.

Hollywoodska je zvijezda na sve ostavila dobar dojam. Viggo je, bez ikakvih celebrity zahtjeva, sjedio za stolom i čavrljao s prijateljicama, a molbi gostiju da se slika s njima i podijeli im autograme odazvao se bez frktanja nosom, ne praveći probleme.

– Rijetko ugodan gost. Bili smo iznenađeni njegovom jednostavnosti. Otišao je kad je osjetio znatiželju, komešanje oko sebe – kaže Marinko Bakić, konobar koji ga je posluživao.

Nitko ne zna kako se Viggo stvorio u Zagrebu, no šuška se da u Srbiji snima film pa je nakratko skoknuo i do nas. I nije mu to prvi put. Prošlog je ljeta boravio u Gradacu pokraj Ploča gdje, kao ni u metropoli, ponašanjem nije odavao status velike filmske zvijezde. Vrijeme je provodio uživajući u moru i suncu, loveći ribe, bez oklijevanja da se fotografira s ponekim znatiželjnikom. Jedino je osoblje u hotelu u kojem je boravio zamolio da se oko njega ne pravi nikakav 'šušur'.

HGSS
Na visini zadatka
Proveo sam jutro s pripadnicima HGSS-a, evo zašto ih još više cijenim

A1 izdvaja za Vas

  • OzzO:

    A di je to on dosao? Pa da.. u \"Stari fijaker\"

  • Deleted user:

    hahahahaha !!!!! sumnjam da bi i mene počastili štruklima....više je vjerojatno da bi mi odrapili bezobraznu cijenu...a kaj se tiče glumca...pa normalno da snima u Srbiji.mi ionako nemamo kaj za ponuditi osim ofucanih \"ratnih drama\"....

  • Pukovnik:

    Ako je ovo brada od \"dva, tri dana\" ja sam Denzel Washington.