Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Viggo Mortensen smatra posjete psihijatrima korisnima

viggo mortensen
AFP
05.12.2011.
u 15:00

Glumac Viggo Mortensen u novom filmu "A Dangerous Method" glumi poznatog psihoanalitičara Sigmunda Freuda pa je tom prilikom rekao kako misli da su psihoterapije jako korisne

Glumac Viggo Mortensen u novom filmu "A Dangerous Method" glumi poznatog psihoanalitičara Sigmunda Freuda pa je tom prilikom rekao kako misli da su psihoterapije jako korisne.

– Prije 20 godina posjetio sam psihijatra i mogu reći da je razgovor s neutralnom osobom koristan. Priznavanje tajnih misli, prepričavanje problema iz djetinjstva osobi koja vas neće suditi je svakako dobro za zdravlje – rekao je 53-godišnji glumac.

Viggu je veliki problem u filmu bilo pušenje cigara. Naime, Freud je pušio i po dvadeset "kubanki" unatoč brojnim operacijama zbog raka, pa je Viggo morao "skinuti" njegove pokrete. Kaže da je promatrao stare Sigmundove slike kako bi vidio koje prste je koristio dok je držao cigaru te da je nastojao ne udisati dim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije