Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika se vidi

VIDEO Tko su hrvatski kraljevi photoshopa? Neke biste na ulici jedva prepoznali

Foto: Instagram
1/7
14.02.2020.
u 07:00

Zvijezde često na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima izgledaju gotovo savršeno. Ipak, razlika se vidi kad ih uhvate fotografi na javnim događajima.

Prekrasan ten, 10 kg manje, sjajna kosa...sve se to može postići uz malo informatičkog znanja u photoshopu ili nekoliko poteza prstom na nekoj od mnogobrojnih aplikacija na pametnim telefonima. 

To znaju i zvijezde koje na društvenim mrežama često objavljuju fotografije na kojima izgledaju gotovo savršeno. Ipak, razlika se vidi kad ih uhvate fotografi na javnim događajima.

Gotovo svi posežu za tim malim trikovima, neki zbog sebe, a neki zato što znaju da je internet okrutan i ne oprašta lijenost javnim osobama, te zbog svake male pogreške mogu postati meta osoba koji pisanje negativnih komentara doživljavaju kao zanimanje.  

Komentara 5

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
08:00 14.02.2020.

vecernji zasipava fekalijama i sekretom...

Avatar krcedolac
krcedolac
07:45 14.02.2020.

Kraljevi banalnoga...

DU
Deleted user
07:16 14.02.2020.

hmmm... ja ustvari nisam magarac nego stara konjina, kljuse.... uz pomoć fotoshopa pretvaram se u prekrasnog magarčića sa avatara..... kad izmisle hologramski fotoshop možda uspijem od sebe napraviti i čovjeka... makar i ljevičara....😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije