Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uh, kako neugodno

[VIDEO] Srpskoj voditeljici usred javljanja uživo 'izletjela' psovka

katarina lazarović
Foto: Screenshot
1/2
13.03.2014.
u 08:47

Katarina Lazarević, novinarka srpske televizije B92, trudila se profesionalno odraditi javljanje uživo, no malo se "zeznula".

Katarina Lazarević, novinarka srpske televizije B92, trudila se profesionalno odraditi javljanje uživo, no malo se "zeznula".

Ne znajući da su je uključili u eter, Katarina je u jednom trenutku rekla: "Ja sam zajeb***". Uskoro se kadar vratio na voditelja u studiju, koji se samo kiselo nasmiješio.

No, novinarka se odlučila našaliti na svoj račun pa je i sama objavila isječak iz emisije na svom Facebooku s naslovom "Zajeb*** live".

>>VIDEO: Papa slučajno opsovao pred vjernicima u Vatikanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije