Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hvala na potpori'

VIDEO Severina u emotivnom govoru poslala snažnu poruku: Nisam ustala iz kreveta 4 dana... Neću više šutjeti!

Prvi koncert u 2024. godini Severina održala na Jahorini
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/15
27.01.2024.
u 09:26

Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija, istaknula je u govoro na Jahorini uoči svog prvog koncerta u 2024. godini

Severina je sinoć na Jahorini održala svoj prvi koncert u 2024. godini, a prije odlaska u Bosnu i Hercegovinu javila se pratiteljima na Instagramu i u videu rekla:  Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi 'naši dečki' bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga", rekla je Severina.  Na pozornici na Jahorini je pjevačica pročitala govor koji je započela ovako: Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se. U nastavku govora je dodala: 

- Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj...Ne smijem biti nepoštena i želim zahvaliti svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, a i svakom malom i nemoćnom muškarčiću. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku čije dvije curice idu ocu zlostavljaču, koji ih je obje silovao - kazala je u svom govoru koji je bio praćen pljeskom prisutnih. Za kraj je svima zahvalila i rekla kako više neće šutjeti o nepravdi.

VEZANI ČLANCI

- Kažu da moramo šutjeti i biti pokorni kad su djeca u pitanju. Ja sam šutjela uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav, kao što to žene u Bosni i Hercegovini vjeruju. Šutjela sam dok mi nisu prvi put oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organiziranoj otmici djece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati.  Hvala vam na potpori nikada vam neću moći do kraja zahvaliti. - poručila je pjevačica. 

Podsjetimo, ovog utorka dogodio se novi obrat u njezinoj borbi za skrbništvo nad sinom kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. 

Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Ova odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice. 

Komentara 35

Avatar barba_barba
barba_barba
10:15 27.01.2024.

Dosta je više.

ZE
Zeliko
09:55 27.01.2024.

Ovo nije rat za dijete koliko rat protiv bivšeg supruga. Već viđeno.

OT
otrovnijezik
09:52 27.01.2024.

Četiri dana? Zbog alkohola, droge ili grupnjaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije