Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve na jednom mjestu

Video portafonski sustavi za stambene i poslovne objekte

Foto: Promo
1/5
29.07.2016.
u 15:18

Urbani Ritam ima maloprodaju i veleprodaju portafonskih sustava, servis i rezervne dijelove. Time na jednome mjestu dobivate kompletnu uslugu sa profesionalnim pristupom , educiranim djelatnicima te osiguranim servisom opreme i ponudom rezervnih dijelova.

Urbani Ritam je tvrtka specijalizirana za sve tipove portafonskih sustava: Video portafoni, IP video portafoni, GSM portafoni. Generalni je uvoznik naprednih video portafonskih ustava VTEK , te uvoznik i distributer poznatih svjetskih marki Comelit, Urmet, Bitron , 2N, Clear Vision, Dahua, Dupol , kontrole pristupa Satel i Sebury te elektroprihvatnika i opreme Dorcas.

Urbani Ritam ima maloprodaju i veleprodaju portafonskih sustava, servis i rezervne dijelove. Time na jednome mjestu dobivate kompletnu uslugu sa profesionalnim pristupom , educiranim djelatnicima te osiguranim servisom opreme i ponudom rezervnih dijelova.

Video portafon za stambene i poslovne objekte - uz nove objekte gdje se video portafoni danas ugrađuju kao standard, veliki broj postojećih stambenih  zgrada mijenja svoje stare audio sustave u video portafonske sustave te ih oplemenjuje dodatnim funkcijma za povećenje sigurnosti i udobnosti stanovanja. On osim što omogućava audio-video poziv nudi napredne funkcije otvaranja vrata bez ključa putem ID kartica i privjesaka te dodatne funkcije kao što su signalizacija stanja otvorenih vrata , automatsko paljenje svjetala, pozivanje lifta , interkomunikacijske pozive  između stanara , unutarnje jedinice sa pozdravnim porukama te video memoriju poziva u obliku slike ili filma. U našoj ponudi nalazi se digitalni VTEK sustav koji radi putem samo 2 žice. To omogućuje uštede na materijalu i trošku ugradnje te je također je izvrsno rješenje za postojeće stambene objekte gdje je moguća ugradnja putem postojećeg staroga ožičenja. Nove stambene blokove moguće povezati u jedan sustav sa zejdničkim pozivim zaštitaru objekta.Tvrtka Urbani  Ritam isporučila  je video portafonski sustav  u preko 500 stambenih i poslovnih objekata te u preko 4.000 obiteljskih kuća. 

Video portafon za privatne kuće i vile  - svaka nova kvalitetnija kuća i vila ugrađuje sustav video portafona.  VTEK video porafoni imaju velik izbor mogučnosti kao što su postavljanje više vanjskih jedinica, ugradnja sustava kontrole pristupa, mogućnost više video i audio unutarnjih jedinica na 1 pozivnoj tipki te višestruke integracije sa sustavima kontrole pristupa, video nadzora te alarmnih sustava. Također pomoću VTEK portafona moguće je i otvaranje motorne ograde , preusmjerenje poziva na mobitel  te snimanje slika i videa posjetititelja. T u je i mogućnost govorne poruke i  ostavljanja zvučnog zapisa posjetitelja u slučaju da niste kod kuće. Ukoliko se odučite za IP sustav portafona moguće je putem mobilne aplikacije ostvariti video/audio komunikaciju i otvaranje vrata.

Kontrola pristupa za stambene zgrade – sustavi za stambenu zgradu obično se sastoje od jednostavnog sustava kontrole ulaza putem upisivanja šifre ii putem čitača ID kartica i privjesaka . Ovakav sustav onemogućava pristup neautoriziranim osobama , a stanovnicima zgrade uz povećanu sigurnost povećava i komfor života jer brže i jedonstavnije ulaze bez upotrebe ključa. U ponudi su i long-distance čitači. Urbani Ritam u ponudi ima kvalitetne anti-vandal sustave jednog od najvećeg svjetskog proizvođača  te opreme - Sebury. 

Kontrola pristupa za poslovne objekte  kombinira potrebu za kontrolom prolaza, kontrolu ulaza i izlaza,  te ukoliko je potrebno i evidenciju radnog vremena . Kontrolom pristupa moguće je korisnicima dodijeliti različite nivoe pristupa  te tako na primjer jedan korisnik može ulaziti u sve prostorije u svako doba, dok neki zaposlenici mogu ulaziti samo u određene dijelove firme te samo u vrijeme njihova prijavljenog radnog vremena. Na jedna vrata moguće je postaviti čitač za ulaz i izlaz te tako na istim vratima kotrolirati odvojeno ulaz i zlaz korisnika. Putem vrhunskog europskog proizvođača kontrole pristupa SATEL moguće je u jednoj  poslovnici  instalirati kontrolu do 255 vrata i 20.000 korisnika a putem ACCO-NET sustava moguće je povezati do 8.000 poslovnica u jednoj državi ili svijetu, te do 65.000 korisnika i svime upravljati s jednoga mjesta. Sustav kontrole pristupa moge je integrirati sa alarmnim sustavom. 
Za hotele se koriste sustavi administracije sobe i ostalih prostora. Uzmimo primjer jednoga gosta: gostu se pri prijavi na recepciji dodijeljuje ID kartica , na karticu se upisuju slijedeće informacije: korisnik ima pravo otvaranja ulaznih vrata hotela , vrata svoje sobe te ima pravo ulaska u prostor bazena i saune. Također korisnik ima vodootpornu narukvicu s kojom ide na privatnu plažu. Kartica je tako programirana da ističe zadnji dan boravka u 12 h. Nakon toga gost vraća karticu na recepciju te napušta objekt. U slučaju da je gost izgubio karticu ili je nije vratio vi ste mirni jer ona više nema autorizaciju ulaska u nijedan prostor.
Za aparmane se koristi sličan sustav s tim da moće postaviti ostvaranje putem šifre koje korisniku dajete neposredno prije dolaska te tako ne morate biti u objektu prilikom dolaska gosta. Nakon njegovog odlaska možete se spojiti na sustav putem interneta i promijeniti šifru za ulaz. 
Također postoji i sustav GSM portafona koji se korsti za 1 apartman i omogućava da vas gost pozove i da mu otvorite vrata bez vašeg prisustva. Time se ostvaruje ušteda u vremenu i novcu.

Za više informacija posjetite  web stranicu  www.portafon.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije