Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodoljiva

VIDEO Izazovni dekolte i prozirna čipka: Jelena Rozga oduševila neobičnim izdanjem

Jelena Rozga
Foto: Instagram
1/3
28.11.2019.
u 08:40

Jelena Rozga oduševila svoje Instagram pratitelje videom u kreaciji eNVy rooma, a naglasak je na dekolteu.

Da Jelena Rozga dobro pjeva, znamo svi, a nerijetko nas uvjeri i u to da izgleda bolje i od nekih profesionalnih manekenki.

Tako je razgalila maštu svojih Instagram pratitelja videom u kojem vrckavo imitira hod manekenki, a u prvom je planu sasvim crnog outfita njezin dekolte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ljupkagojicmikic jel mi dobro ide? 🙈😂😘😘 (suit by @envyroom )

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Crni strukirani sako otvorenih leđa, puf rukavi od prozirne čipke, crni korzet i neizostavni osmijeh formula su za izmamljivanje pogleda i uzdaha. Video je na Instagramu vrlo brzo pregledalo više od 60 tisuća ljudi, a sudeći po komentarima nitko nema nikakve zamjerke na stajling.

Podsjetimo kako je Jelena Rozga nedavno demantirala napise srpskih medija o navodnoj vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom:

– Piše se da imam dečka, opet. Kažu da je mlad, a još i zgodan. Ako ga netko poznaje, neka mi se javi, voljela bih ga i ja upoznati – napisala je Jelena. Story.rs piše da veza na daljinu sa zagonetnim Beograđaninom traje već mjesecima, no pjevačica se nije pojavila u javnosti s novim odabranikom otkad je prekinula zaruke sa Stjepanom Hauserom.

Pogledajte koje zvijezde danas najviše zarađuju u glazbenoj industriji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Untouchable
Untouchable
12:03 28.12.2019.

navodno se puca za soma eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije