Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili

VIDEO Hit na promociji Miroslava Škore: Ivica Todorić i on zajedno pjevali 'Sude mi'

Zagreb: Predstavljanje reizdanja legendarnog albuma "Milo moje" Miroslava Škore
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/9
05.12.2023.
u 18:35

Promociji je prisustvovao i poduzetnik Ivica Todorić koji je iznenadio sve došavši na pozornicu

Miroslav Škoro za dvadeseti rođendan svoga najpoznatijeg albuma “Milo moje”, odlučio se za reizdanje, i to na bogatom LP formatu, a koje je predstavio u utorak 5. prosinca od 16 sati u Klubu Šumica u zagrebačkim Sesvetama.  A kao dodatak sjajnom druženju, Škoro je predstavio i vina svoje vinarije 'Škoro', a potpisao je i ugovor o poslovnoj suradnji. 

Da je druženje bilo bogato dobrim pjesmama pobrinuo se Škoro koji je okupljenima zapjevao, među ostalima, "Milo moje". Promociji je prisustvovao i poduzetnik Ivica Todorić koji je iznenadio sve došavši na pozornicu i izrazivši želju da zajedno sa Škorom zapjeva "Sude mi".

- Ja sam imao drugu ideju, ali može. Ti si u pravu - kazao mu je Škoro prije nego što su zapjevali. A kako to zvuči poslušajte u videu. 

Inače, osim s originalnom produkcijom, album u izdanju Croatia Recordsa i Campusa obogaćen je knjižicom na kojoj se nalaze dodatni sadržaji: fotografije i memorabilije, intervjui i tekstovi svih pjesama.

”Milo moje”, “Sude mi”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Reci, brate moj” i “Reci gdje je dom” samo su neki od bezvremenskih hitova na kojima su mnoge generacije odrasle, a od danas se mogu poslušati i na vinilu.

Davne 2003. godine, nakon izlaska CD-a “Milo moje”, Škori su se preko noći otvorila vrata svih koncertnih dvorana u domovini i dijaspori. Publika je u nepreglednim redovima čekala ispred blagajni dvorana ne bi li nabavila ulaznicu za njegov koncert. Svi su uglas pjevali njegove najpoznatije refrene. To euforično stanje oko cijelog albuma trajalo je nekoliko godina i sam je Škoro rekao da nikada u životu nije imao više koncerata nego tada.

VEZANI ČLANCI

U svom osvrtu na album i pjesmu “Milo moje” Škoro je rekao: “Taj stih, ‘Milo moje, milo mame svoje’, nosio sam kao ideju jako dugo i tek desetak godina kasnije, kada je Željko Barba, moj cjeloživotni prijatelj i suradnik, došao s melodijom koja se sada zove ‘Milo moje’, nastala je ta pjesma. To je bio početak rada na albumu koji je, nakon prva dva jako uspješna, ‘Ne dirajte mi ravnicu’ i ‘Miroslav Škoro i Ravnica’, i druga dva ne baš tako uspješna albuma, ‘Ptica samica’ i ‘Slagalica’, trebao biti moj peti studijski album.”

VIDEO Miroslav Škoro predstavio redizajn svog najpoznatijeg albuma "Milo moje"

Komentara 24

DU
Deleted user
19:21 05.12.2023.

Ovaj hohstapler Todoric se svugdje gura.I njega bude stigla pravica. Skori ova promocija nije trebala.😁

Avatar nisam_robot
nisam_robot
22:05 05.12.2023.

Škoro za kojega mislim da nije zla osoba ima talenat udruživati se sa lošim osobama koje ga instrumentaliziraju za svoje zle potrebe. Škoro, da si ostao pri pjevanju i vanariji bio bi pozitivna osoba za naše društvo. Ovako ćeš ostati zapisan kao netko tko je radio za egoiste i pljačkaše naroda. Todorić je lopov i nije nikakav heroj a još manje neki domoljub.

JR
Jr48
20:35 05.12.2023.

Obraz ko Don od čizme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije