Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U ODMORU

VIDEO Ella se hvali ljetovanjem na jednom hrvatskom otoku, a pratitelji primijetili samo jednu stvar

Foto: Instagram
1/7
16.07.2020.
u 20:39

Ella Dvornik i njezina obitelj prvo su uživali u Splitu, ali su se onda zaputili na Vis.

Blogerica, influencerica i ponosna majka dviju djevojčica Ella Dvornik ovo ljeto odlučila je maksimalno uživati. Trenutno uživa na otoku Visu gdje je stigla u posjet baki i djedi, a prije toga odsjela je u Splitu u jednom luksuznom hotelu u društvu supruga Charlesa Pearcea.

Naime, Ella često s pratiteljima dijeli crtice iz života, a ovoga puta s videom s ljetovanja iz Komiže je mnoge ostavila u čudu.

- Pozdrav iz Komiže - stoji kratko uz video kojeg je objavila, a onda je uslijedio niz iznenađenih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav iz Komiže ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Nema ni pasa", "Pusto kad budale zbog korone ostaju doma", "Božansko, malo ljudi i izvrsna kava"...samo su neki od dojmova njezinih pratitelja nakon objavljenog videa.

Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači ove godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela par dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana nakon poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!", priznala je u veljači.

1/14

Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

Komentara 15

CR
crocro
21:13 16.07.2020.

Nije poznata pjevačica, nije zabavljačica, nije poznata poduzetnica u proizvodnji, nije profesorica, nije doktorica, nije javnosti poznato čime je zadužila Hrvatsku da joj je ustupljen sav medijski prostor. Ako joj je publicitet omogućen kao Dininoj kćeri, onda tako možemo promovirati mnoge druge tatine sinove i kćeri. Da li netko možda zna, jer javnosti u većini nije poznato, koje ima zasluge za stalne promocije u tiskovinama

BE
berija
21:44 16.07.2020.

Koja tuntlava imena daje djeci, nadajmo se da više neće rađati. Zašto pišete o njoj? Zašto je došla u Hrvatsku na odmor, zašto nije išla ljetovati na Hebride?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
21:13 16.07.2020.

To su ovi koji idu od hotela do hotela( cak i privatnih apartmana) i zicaju dzabe sobu pa napisu kako nisu bolje jeli i spavali.. a mater joj pricala prije 5-6 godina kako joj je super u londonu i da se nece vise nikad vratit u “zaostalu” Hrvatsku.. pa sta je bilo?! Gore se treba radit da bi prezivio?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije