Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U bojama'

Video dokument Lucinog koncerta u Tvornici

Luce
Foto: PR FOTO
1/3
17.11.2015.
u 14:38

Nakon koncertne promocije svog debitantskog EP 'U bojama', pred dupkom ispunjenim Malim pogonom zagrebačke Tvornice kulture, za mladu, talentiranu i uspješnu kantautoricu Luce nema odmora. 'Vrijeme je za novu pjesmu 'Na oblaku' koja je originalno nastala na engleskom jeziku. Ovdje sam ponovo dala povjerenje Ines Prajo u pisanju hrvatske varijante teksta i kao i za pjesmu 'Možda mi' opet ga opravdala. Skladba je malo tamnija od ostalih, rekla bih prava 'jesen/zima'' ističe Luce za svoj novi singl.

Pjesmu prati i video broj u režiji, Lucinog već kućnog redatelja, Luke Nižetića koji o samoj suradnji izdvaja: 'Svi već znaju da obožavam Lucinu glazbu i samim time uvijek se veselim snimanju video broja za neku od njenih pjesama. Ovog puta sam iskoristio Lucin prvi samostalni koncert u Tvornici za idealnu kulisu i radnju spota. Iz prikrajka, neometano snimao sam atmosferu kako na backstageu, tako i tijekom njenog nastupa tako da smo dobili dokumentaristički zapis same večeri. Ima dosta spontanih, atmosferskih momenata, a kako je kod Luce sve nekako melankolično spot sam 'obojao' u crno bijelo i još više naglasio težinu pjesme koja je uz 'Možda mi', meni najdraža'.

Nakon zapaženih singlova 'Možda mi', 'Sama ostajem' i 'Na oblaku'vjerujemo kako će i četvrti službeni singl, od kritike hvaljenog EP 'U bojama', još više javnosti približiti i predstaviti talenat osebujne glazbenice.

Što se tiče Lucinih narednih koncertnih događanja, osim 06.12. gdje će u sklopu MIMO programa nastupiti u MSU, moći će ju u nešto akustičnijoj formi poslušati i riječka publika i to 08.12. u klubu Tunel u sklopu programa Akustika.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije