Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno!

VIDEO: Dean Kotiga posvetio pjesmu Kristini Mandarini: 'Dajte jednu, dajte dvije'

Kristina Penava
Foto: Instagram/Marko Prpić/PIXSELL
1/6
03.10.2019.
u 21:37

Šaljivi lovac popularne "Potjere" Dean Kotiga napisao je i uglazbio pjesmu posvećenu Kristini Penavi, djevojci o kojoj svi mediji bruje cijeli dan.

Prodavačica mandarina Kristina Penava svima je zapala za oko, a lovac Dean Kotiga pobrinuo se da zgodna djevojka dobije i pjesmu. Naime, interes za njezinim mandarinama ne jenjava, a Dean je kroz šaljivu pjesmu poručio da su mu drage mandarine, ali da više voli lubenice.

- Drage su mi mandarine i vitamin C, al još više volim ja lubenice. Dajte jednu, dajte dvije, dajte kolko ima kad su slatke i baš tako lijepe, drage su nam svima! - zapjevao je Kotiga u videu, a u drugom je pak poručio što je njegova preferenca.

- Mandarinama recite ne, uzmite lubenice! Pune su vitamina, a sada dolazi zima - našalio se.

Podsjetimo, Kristina Penava postala je apsolutni hit nakon što je u javnost izišao video atraktivne djevojke koja uz staru Samoborsku cestu u Bestovju na štandu prodaje popularno sezonsko voće. Iako se o njoj ne zna mnogo, njezin profil na Instagramu pun je izazovnih fotografija, a čini se i da se od mandarina može jako dobro zaraditi. Na društvenim mrežama pojavio se i javni događaj ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine''.
 

Ključne riječi

Komentara 14

BI
Biouskoli91
22:02 03.10.2019.

Stvarno niste normalni koliko pisete o jednoj plasticnjaci....

DU
Deleted user
23:23 03.10.2019.

koliko je cura platila reklamu ?

Avatar Melankolija
Melankolija
06:36 04.10.2019.

Ja mislio ona vrijedna, a ona modelira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije