Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstava

Victoria i David Beckham pred kamerama rješavali probleme

beckham
Pixsell
28.10.2010.
u 17:44

“Nesuglasica” se zbila u showu Ellen DeGeneres, no slavni je nogometaš izjavio da im je to bio prvi sukob u braku koji traje više od desetljeća

Zbog opsesije savršenom obiteljskom slikom, slavom i novcem brak Victorije i Davida Beckhama stalno je pod povećalom javnosti. Supruzi tvrde da se nikad ne svađaju pa ako je to istina i ako ih nije posvadila ni nogometaševa preljubnička afera s Rebeccom Loos, svijet je u televizijskom showu Ellen DeGeneres u utorak svjedočio njihovoj prvoj bračnoj svađi.

– Jako sam uredan, a Victoria baš i nije – rekao je David u showu uživo. No Victoria nije ostala bez teksta nego je iz gledališta uzvratila vatru:

– Neprestano ponavlja da je uredan, ali to nije baš točno, zar ne, Davide?

Kako poslije povratka kući ne bi imao problema, David je odlučio sve okrenuti na šalu:

– Zar je moguće da pred televizijskim kamerama počinjemo svoju prvu bračnu svađu u 11 godina braka? Nemojmo raspravljati, siguran sam da radim jako mnogo stvari koje živciraju moju voljenu suprugu!

Igrač Los Angeles Galaxyja na utakmici za Milan ozlijedio je lijevu Ahilovu tetivu i propustio i Svjetsko nogometno prvenstvo pa je u showu osim skeča s Victorijom, s kojom ima tri sina – Brooklyna, Romea i Cruza – progovorio i o razdoblju svojega oporavka i apstinencije od sporta:

– Nikad nisam bio tako dugo izvan terena. Bilo je dana kad sam bio uvjeren da se neću vratiti nogometu, no od tih crnih misli odagnali su me prijatelji, obitelj i prije svega supruga – iskren je bio nogometaš. (mc/vlm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije