Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta sreća

Victoria Beckham i njezini sinovi vesele se rođenju djevojčice

david
Foto: Pixsell
1/3
10.06.2011.
u 08:31

Djevojčica Beckham na svijet bi trebala doći četvrtog srpnja. Majka će ju od prvih koraka usmjeravati na modu da jednoga dana preuzme njezin imperij

Bivša članica grupe Spice Girls Mel C otkrila je da će Victoria Beckham nakon tri sina definitivno roditi djevojčicu. Bit će to, tvrdi Mel, najzgodnije malo biće ikad.

- Oduševljena je što joj nakon Brooklyna, Romea i Cruza stiže kći. Jedva je čekala podijeliti to sa svojim prijateljima. Dječaci su prekrasni, s mamom se vesele sestrici - kazala je pjevačica.

Djevojčica Beckham na svijet bi trebala doći 4. srpnja. Majka će je od prvih koraka usmjeravati na modu da jednoga dana preuzme njezin imperij.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije