Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ROMANSA?

Veže li Emmu Stone i Paula McCartneyja samo prijateljstvo?

emma stone (1)
Foto: pixsell
1/3
20.07.2011.
u 15:10

Dvadesetdvogodišnja glumica izjavila je da su ona i član legendarnih Beatlesa najbolji prijatelji, ali postoje sumnje da su ipak nešto više. Pročitajte zašto!

Zvijezda filma "Cura na lošem glasu" Emma Stone (22) sve češće posjećuje koncerte Paula McCartneyja (69). Prošli su tjedan ona i njezin prijatelj, glumac Ryan Gosling, zvijezda filmova "Blue Valentine" i "Bilježnica", posjetili legendarnog "beatlea" u backstageu nakon njegova koncerta.

– Paul i ja upoznali smo se prije više od dvije godine. Odmah smo se zbližili, a nakon našeg prvog susreta poslala sam mu pismo. Paul mi je odgovorio te uz pismo poslao tri crteža crnih ptica. Toliko sam bila oduševljena da sam si jedan crtež dala tetovirati na ručni zglob. Isti su crtež na isto mjesto dali istetovirati i moji roditelji i moj brat. Paula je ta gesta jako dirnula. Kad god se sretnemo, poljubi me u zglob na kojem je tetovaža. To je tako slatko – izjavila je Emma Stone i pokrenula lavinu glasina o novoj vezi.

Paul McCartney još se nije izjasnio po pitanju nove veze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije