Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepši Hrvati

Veza Katarine i Radovana je na kušnji zbog udaljenosti

miss (1)
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
07.06.2010.
u 16:42

Katarina Banić netipična je Miss Hrvatske – osim što studira konstrukcijsko strojarstvo u Splitu, govori čak tri strana jezika, a Radovan Stošić pobjedu je posvetio samohranoj majci Mirjani.

- U vezi smo, ali na daljinu. Vidjet ćemo kako će funkcionirati. Na njoj me privuklo prekrasno lice i lijep osmijeh. Ima ono nešto, X faktor! – ispričao nam je jučer Radovan Stošić (22) sa zagrebačkog Jaruna, novi Mister Hrvatske, čekajući u podne majku kod Lisinskoga kamo je s ostalim finalistima stigao iz Svetog Martina na Muri. U isto vrijeme misica Katarina Banić (20) slatko je snivala u Trilju jer su je roditelji odvezli kući odmah nakon osvajanja lente u ponoć.

– S Radovanom sam 15 dana, od priprema u Zadru. Dobar je, iskren, vidjet ćemo... Sretat ćemo se jer sad imamo zajedničkih obveza – ispričala nam je čim se probudila nakon najljepše noći u životu.

Katarina je netipična misica. Ne samo što govori tri strana jezika i studira u Splitu, nego studira konstrukcijsko strojarstvo!

– Volim to. Moja je obitelj u građevini. Sad sam malo popustila, ali nadoknadit ću to – priča. Radovan također studira, na drugoj je godini Kineziološkog fakulteta i trener je mladih vratara NK Jaruna.

– Usporio me težak lom ramena prije dvije godine. Bio sam prvi vratar Jaruna od 17. godine, ali vratit ću se! – odlučan je, a lentu posvećuje samohranoj majci Mirjani. Ona mu je, kaže, najveća podrška u životu koji ih nije mazio.

– Sa mnom je bila uvijek, u svim usponima i padovima, osobito kad sam bio ozlijeđen – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije