Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji presretni

Veselje u obitelji! Arnold Schwarzenegger prvi put postao djed, otkriven spol i ime bebe

Foto: DPA/Pixsell
1/6
11.08.2020.
u 16:15

Chris(41) i Katherine(30) upoznali su se  u crkvi, a spojila ih je njezina majka Maria, jer su oboje veliki vjernici. Shvatila je da glumac i njezina kći imaju slične interese iako je on od nje stariji 11 godina, te da bi bili idealan par jer oboje iznad svega cijene obitelj i duhovnost.

Glumac Chris Pratt ponovno je postao otac! Zvijezda Marvelovih filmova i njegova supruga, kći Arnolda Schwarzeneggera na

Instagramu su objavili da s veseljem dočekali bebu, malenu Lylu Mariju Schwarzenegger Pratt.

- Više smo nego ushićeni što možemo objaviti da nam se rodila kći. Presretni smo i osjećamo se blagoslovljeno - napisala je Schwarzenegger na Instagramu. Ovo je ujedno i prvo unuče za jednog od najpoznatijih hollywoodskih snagatora, glumca Arnolda Schwarzeneggera. Arnie još nije vidio bebu zbog situacije s koronavirusom, jer je kao 73-godišnjak u rizičnoj skupini, ali i jedan od velikih pobornika pridržavanja mjera za zaustavljanje širenja virusa, . Često o tome govori na svojim društvenim mrežama, a vani ga se najčešće može vidjeti s maskom preko lica i naočalama. Nedavno se zbog toga našao i na udaru kritika. Mnogi su mu zamjerili što je ljudima govorio da ostanu doma, iz svog golemog jacuzzija u velikom dvorištu gdje ima gomilu životinja koje slobodno trčkaraju.

Foto: Instagram screenshot


Chris(41) i Katherine(30) upoznali su se  u crkvi, a spojila ih je njezina majka Maria, jer su oboje veliki vjernici. Shvatila je da glumac i njezina kći imaju slične interese iako je on od nje stariji 11 godina, te da bi bili idealan par jer oboje iznad svega cijene obitelj i duhovnost. Od prvog dana kada su se počeli viđati, ne odvajaju se jedno od drugoga, a zaručili su se nakon samo sedam mjeseci veze, te ubrzo i vjenčali. Imaju slične interese i oboje iznad svega cijene obitelj i duhovnost. Vjenčanje je bilo slatko i intimno, a među uzvanicima su bili članovi obitelj i samo poneki prijatelji, kao što je glumac Rob Lowe s kojim je Pratt godinama blisko surađivao za vrijeme snimanja serije 'Parks&Rec'. Katherininu vjenčanicu i Chrisovo odijelo dizajnirao je veliki Giorgio Armani.  

Katherine je spisateljica za djecu, i najstarija je Arniejeva kći, iz braka s Mariom Shriver. Inače, Marijina majka Eunice Kennedy Shriver bila je rođena sestra predsjednika Johna Kennedyja.

Chris je prije Katherine bio u braku s kolegicom Annom Farris s kojom ima sina Jacka. Nakon što su objavili zaruke, Anna je bila među prvima koji su čestitali sretnom paru.
"Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je na društvenoj mreži i time oduševila obožavatelje diljem svijeta. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije