Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Veselje kod Subašića: Prinova stiže u svibnju, a otkriven je i spol

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
21.02.2019.
u 12:45

Danijelov brat Milan otkrio je kako će Danijelova djevojka Antonija krajem svibnja roditi sina.

Za nogometaša Danijela Subašića 2018. godina je bila za pamćenje, a 2019. će biti još bolja i to zbog jedne lijepe vijesti.

Naime, bivši vratar naše nogometne reprezentacije ove godine postat će u svibnju. Suba i njegova Antonia tu vijest su držali u tajnosti, ali tijekom nedavne šetnje centrom Zagreba lijepu Antoniju odao je trudnički trbuh. 

- Cijela obitelj uzbuđena je zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam je svima važno da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš - izjavio je za Gloriju Danijelov stariji brat Milan.

Prinova u obitelj Subašić stiže krajem svibnja.  Danijel i njegova Antonija zajedno su dugih 17 godina i svašta su prošli tijekom tog perioda, ali njihova ljubav pobijedila je sve prepreke i par zadnjih sedam godina živi u Monte Carlu gdje Subašić igra za klub Monaco.

Par se upoznao u Zadru i njihova veza je opstala iako su se tome protivili Antonijini roditelji. Koliko obožava svoju djevojku najbolje opisuje poruka koju joj je Danijel posvetio na Instagramu nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u nogometu.

- Moja žena, moja stijena, moja kraljica - napisao je tada. 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marelica
13:04 21.02.2019.

Baš lijepa vijest! Sretno vam bilo!

BR
brzzzy
13:35 21.02.2019.

Suba Sretni Vam bilo... Samo naprijed... Ako bude i pola na tebe bit će legenda...

CA
calcaneus
15:08 21.02.2019.

Da li je i Antonijin otac sretan sada vjerovatno je ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije