Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Vera Zima: Godinama sam bila predana Ruži Kosmički

'22.01.2012., HNK, Zagreb - Vera Zima uoci dodjele nagrade Ponos Hrvatske. Udruga Ponos Hrvatske, uz podrsku partnera 24sata, HRT-a i Agrokora, prestiznim priznanjem nagradjuje iznimne ljude zbog njih
'Davor Puklavec/PIXSELL'
08.06.2013.
u 09:00

Glumica priznaje kako više ne bi pristala snimati seriju čiji je tempo snimanja bio nalik onome u seriji "Odmori se, zaslužio si"

Nakon pet uspješnih sezona humoristične serije \"Odmori se, zaslužio si\" glumica Vera Zima odlučila se oprostiti od lika požrtvovne Ruže Kosmički. Ni uporno nagovaranje autorice serije Snježane Tribuson nije urodilo plodom, a kako je Ruža kostur obitelji Kosmički, odlučeno je da će se serija završiti petom sezonom čiji će posljednji nastavak biti prikazan 16. lipnja.

Zašto ste odlučili napustiti seriju?

– Svemu dođe kraj i ja govorim da treba otići kad je najljepše, zašto mrcvariti neke stvari. Ja sam godinama bila predana Ruži. Scenariste sam tri mjeseca prije molila da mi pošalju scenarij da ga proučim, onda sam tri mjeseca poslije snimala, tako da sam puno živjela kao Ruža.

Hoćete li se sad odmarati ili pripremate nove projekte?

– Malo ću se odmoriti do jeseni, a onda ću s kolegicom Ksenijom Erker obnoviti predstavu koju smo osmislile prije točno trideset godina. To je jedan lijep spoj mojih monologa i Ksenijinih pjesama, i to je šarmantna kombinacija.

Biste li se ponovno upustili u projekt kakav je bio \"Odmori se, zaslužio si\"?

– Rado bih opet radila sa Snježanom Tribuson, ali ne ovim tempom. Na ovaj tempo ne bih pristala jer mi je važno veseliti se igrajući uloge, a ne ih odrađivati. Ovako više ne bih radila jer je to kancerogeno i oštećuje život, a ja bih htjela ostati mentalno zdrava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije