Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANA GESTA PJEVAČA

Veliko srce Tonija Cetinskog

Tony Cetinski
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
17.10.2016.
u 15:14

Tragična vijest koja je proteklih nekoliko dana odjeknula u brojnim medijima, da su dvije obitelji u jednom zagrebačkom naselju u požaru izgubile krov nad glavom, potresla je sve. Toni Cetinski i supruga Dubravka dirnuti ovom viješću odmah bez puno razmišljanja odlučili su pomoći. Ovom humanom gestom, još jednom su pokazali svoje veliko srce. Tako su osigurali najpotrebnije stvari za život, a svoju iskrenu sreću, zahvalnost, te oduševljenje dolaskom poznatog pjevača, obitelj Livaja nije skrivala. Hrana, tenisice, stvari za školu, televizor, samo su jedan mali dio iznenađenja koji su supružnici Cetinski pripremili.

Akcija na Facebooku

Nakon što su svoju humanu misiju ispunili, Toni je na svojoj Facebook stranici pozvao sve koji su u mogućnosti da pomognu stradalim obiteljima  Ovo nije prvi puta da Toni i Dubravka pomažu ljudima i obiteljima u nevolji, stoga su upravo ovom gestom pokazali, kako su često djela puno bitnija od samih riječi, što nekome može puno značiti, ali i promijeniti život.

>>Tony Cetinski: Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije