Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Veliko sezonsko sniženje čeka vas u City Centeru one East, West i Split!

City Center One
Foto: Maja Prgomet
1/2
PR
Autor
PR članak
27.06.2016.
u 13:53

Veliko sezonsko sniženje idealna je prilika da badiće, suknje, sandale, košulje, neodoljive modne dodatke, gadgete, sitnice za dom i milijun drugih stvarčica kupite po odličnim, nižim cijenama!

Ljeto će biti vruće, vruće, vruće, a svoju ugodnu oazu ispunjenu apsolutno najboljim shoppingom s  neodoljivim popustima pronaći ćete u City Centeru one East, West i Split. Više od 400 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje šopinga, brojni restorani i kafići idealna su (i najukusnija!) mjesta za predah i druženje s prijateljima, a u Cineplexx kinu vas čekaju nezaboravni blockbusteri.  

Ako ste slučajno trebali neki izgovor za šoping, nema boljega od kupovanja uz popuste! Veliko sezonsko sniženje idealna je prilika da badiće, suknje, sandale, košulje, neodoljive modne dodatke, gadgete, sitnice za dom i milijun drugih stvarčica kupite po odličnim, nižim cijenama!  

Ljeto je naše omiljeno godišnje doba. Vrijeme je to za odmor, za druženje, za puuuuno zabave i  naravno – za najbolji šoping u City Centeru one.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?