Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvadeset godina benda

Velikim rođendanskim slavljem Jinxi oborili rekord

jinx
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/8
21.05.2014.
u 15:39

Od Rokovog perivoja, Aleksandrovih stuba, Dežmanove i Streljačke do Tuškanca Zagreb je došao pozdraviti bend prigodom velike obljetnice

Veliki koncert prigodom dvadesete obljetnice Jinxa, jednog od najpopularnijih domaćih bendova, privukao je više od 3,5 tisuće ljudi na zagrebački Tuškanac u utorak navečer, čime je započelo ovogodišnje Gričevanje. Plato iznad garaže Tuškanac bio je premalen da primi sve zainteresirane, ali to nije umanjilo sjajnu atmosferu, koja se preselila na obližnje parkove i ulice.

Od Rokovog perivoja, Aleksandrovih stuba, Dežmanove i Streljačke do Tuškanca Zagreb je došao pozdraviti bend, ali i pridružiti se velikoj akciji skupljanja pomoći za ugrožene poplavama. Prikupljeno je čak 500 kila hrane, higijenskih potrepština i vode koji su odmah poslije koncerta dostavljeni Crvenom križu.

Poznati hitovi Jinxa, osvježeni nekim novim članovima, oduševili su sve, a bila je to večer za pamćenje u kojoj su Jinxi bili tamo gdje je baš sve po njihovom, a usput su oborili i rekord posjećenosti Gričevanja.

>>Jinxi: Nije nam bitno da smo bogati, nego zadovoljni

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije