Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL 'MEF'

Veliki povratak Ivane Banfić i Vlade Kalembera s grupom Srebrna Krila

Vlatka Pokos,Ivana Banfić,Emilija Kokić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
27.11.2016.
u 18:22

Ovaj festival glazbeni je brend Međimurja i odabrane skladbe potvrđuju nepresušno vrelo pop produkcije u našem kraju.

Međimurski festival zabavne glazbe 'MEF' ove će godine ponovno zasjati zbog atraktivnog izbora izvođača u borbi za festivalski Grand Prix. Nekad regionalni festival s pjesmama isključivo na kajkavskom narječju, sad je postao pozornica na kojoj će aktualne zvijezde i slavni povratnici odmjeriti snage i naklonost publike.  Prije dvije godine internet portali poludjeli su za zajedničkim nastupom Tereze Kesovije i Nives Celzijus, a idućeg četvrtka organizatori nam spremaju novu glazbenu utakmicu. 

Očekuje nas veliki povratak Ivane Banfić nakon višegodišnje pauze zbog majčinstva, kao i senzacionalni nastup nekadašnjeg srcolomca Vlade Kalembera koji je ponovno okupio nekad slavni bend Srebrna Krila i ovo će im biti prvi zajednički nastup nakon više od 25 godina. Nastupit će i sve popularniji bend Barabe i predstaviti svoju novu suradnju sa splitskim hit-maherom Nenom Ninčevićem; kao i pjevač Ivan Zak pred kojim je uskoro najveći izazov u karijeri – samostalni koncert u Areni Zagreb.

U pohod na međimursku publiku krenuli su i Jasmin Stavros, Učiteljice, omiljena pjevačica naše predsjednice - 'vučica' Emina Arapović te još dvadesetak drugih estradnih imena.
Ovaj festival glazbeni je brend Međimurja i odabrane skladbe potvrđuju nepresušno vrelo pop produkcije u našem kraju.

Za očekivati je da će ova godina biti prekretnica u tom smislu i da ćemo narednih godina još više uživati u kajkavštini zabavne glazbe koja će se odaslati s ovog najsjevernijeg hrvatskog festivala. Branimir Mihaljević predsjedava stručnim žirijem koji su od 426 pristiglih pjesama odabrali 22 skladbe čiji će ih pjevači otpjevati uživo uz festivalski orkestar i tv prijenos, istaknuo je direktor festivala Rajko Dobošić.  

>> Rimske terme kao kulisa za novi spot Ivane Banfić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije