Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16. rujan

Veliki korak: Mia Negovetić na prvom samostalnom koncertu u Lisinskom

Mia Negovetić
Foto: PR FOTO
1/5
09.06.2016.
u 22:21

Dobitnica Večernjakove ruže nastupati će 16. rujna u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na svom prvom velikom solističkom koncertu

Trinaestogodišnja Mia Negovetić uspješno gradi svoj glazbeni put. Osim pobjede u showu Zvjedzice, nastupala je i u emisiji "Little Big Shots" američkog komičara Steve Harveyja. 

Prošle godine na svečanom mimohodu u povodu Dana pobjede otpjevala je i himnu "Lijepa naša", a sada je čeka novi nastup.

Dobitnica Večernjakove ruže nastupati će 16. rujna u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na svom prvom velikom solističkom koncertu, kako javlja RTL.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Lisinskog ili na www.lisinski.hr.

>> Plakala sam i pomislila: Ej, Mia, tek ti je 13, a gle gdje si!

Komentara 5

SW
swimm
07:29 10.06.2016.

solisicki koncert? čega,kojih pjesama,čijih...? mala odlicno izgleda i pjeva,ali prizemljite se pa ima tek 13 godina,bez albuma i odmah lisinski

Avatar Dameanu
Dameanu
05:37 10.06.2016.

Ma sve super, mala ima talenta, ali mozda je to malo pretjerano.

TH
than
01:31 10.06.2016.

Samo mucite dijete, a onda nakon puberteta.... Pa glas se mijenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije