Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Soba za tugu

Veliki hit Toše Proeskog krije mračnu i tragičnu priču jednog čovjeka

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
13.10.2017.
u 08:39

Naime, tekst ove pjesme napisao je jedan zatvorenik koji je zbog nesretne ljubavi završio iza rešetaka.

Za tri dana obilježava se deseta godišnjica smrti rano preminulog pjevača Toše Proeskog.

Talentirani makedonski pjevač u kratkom vremenu postao je zvijezda i iza sebe ostavio brojne hitove, a jedna od takvih je i pjesma "Soba za tugu".

 

Što se krije iza ove tužne pjesme i tko joj je autor uoči desete godišnjice glazbenikove smrti otkriva Blic. Naime, tekst pjesme je napisao jedan zatvorenik koji je zbog nesretne ljubavi završio iza rešetaka. 

Stihove ove pjesme napisao je muškarac koji je u zatvoru završio jer je ubio ljubavnika svoje djevojke. Kada je pjesma stigla u ruke Tošinog menadžera, Toše nije nimalo dvojio i odlučio ju je uzeti. 

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije