Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su je obožavali

Poznata crnogorska manekenka poginula u teškoj prometnoj nesreći

manekenka
Foto: Facebook
20.09.2016.
u 17:57

Mlada djevojka hitno je prevezena u bolnicu, no nažalost nije joj bilo spasa

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer između Podgorice i Nikšića poginula je uspješna crnogorska manekenka Ksenija Brković. U sudaru su sudjelovala dva putnička automobila, kombi i teretno vozilo.

Ksenija (24), koja je po struci bila pravnica hitno je prevezena u bolnicu gdje je nažalost podlegla ozljedama. Kako javljaju crnogorski mediji, u nesreći je poginuo i mladi crnogorski političar Slavko Baković (24). U nesreći je lakše ozlijeđeno još petero ljudi.

Brojni dizajneri jako su voljeli Kseniju i često su je angažirali na svojim revijama. Tako je nosila revije na domaćim tjednima mode te bila prepoznatljivo lice u kampanjama, piše B92.

> > Bori se za život: Poznata TV voditeljica zarazila se malarijom na putu do Brazila

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dinamovac
Dinamovac
18:59 20.09.2016.

Sad će joj biti lijepo sa anđelima i neka počiva u miru Božjem.

DU
Deleted user
19:15 20.09.2016.

Žalosno, šteta mladosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije