Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za gledanost

Velika promjena na HTV-u! Emisija 5.com s Danielom više se neće emitirati, Trbović sprema novi projekt

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
14.07.2023.
u 14:47

Uz Danielu, voditeljske uloge u show će imati i Robert Ferlin (57) te Mario Lipovšek Battifiaca (52) koji će biti vođe timova slavnih osoba, a glavna ideja emisije je ta da poznati Hrvati kroz sedamdesetak minuta, koliko će trajati show, ispričaju što su sve doživjele i proživjele kroz godinu u kojoj će se pričati u emisiji

Dok se ljeti vrte reprize na kanalima svih domaćih televizija, u pozadini se naveliko spremaju novi projekti. Dolaskom jeseni televizijske kuće kreću u borbu za gledanost novim sadržajem kojim nastoje privući što više publike.

A glavni adut HTV-a ove jeseni bit će nova emisija s voditeljicom Danielom Trbović u glavnoj ulozi. Naime, njezin talk show '5.com s Danielom' koji se emitirao od listopada 2019. godine odlazi s ekrana, a Danielu ćemo gledati  u novom televizijskom showu 'Godina koju pamtimo'.

- Informacija je točna, HTV će naime napraviti stanku u emitiranju navedene emisije, no moguće je i njeno vraćanje druge godine - poručili su s HRT-a za Večenji list. 

Uz novom showu uz Danielu voditeljske uloge imat će i Robert Ferlin (57) te Mario Lipovšek Battifiaca (52) koji će biti vođe timova slavnih osoba, a glavna ideja emisije je ta da poznati Hrvati kroz sedamdesetak minuta, koliko će trajati show, ispričaju što su sve doživjele i proživjele kroz godinu u kojoj će se pričati u emisiji.

Koncept je, dakle, jednostavan: show ‘Godina za pamćenje‘ vraća gledatelje u određenu godinu iz prošlosti, uz pomoć voditeljice i dva kapetana koji će sa svojim timom odgovarati na pitanja koja se odnose na najveće glazbene hitove te godine, legendarne televizijske trenutke, neobične izume, filmske scene, svjetske vijesti...

VEZANI ČLANCI: 

Originalni show dolazi iz Velike Britanije, tamo se već desetljećima prikazuje pod imenom ‘A Year to remember‘, a preuzeli su ga u Nizozemskoj, Francuskoj.

VIDEO Otkazan koncert Jelene Karleuše na Barbarincu: 'Ovakve stvari u 21. stoljeću? Fašizam'
Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Asterix
Asterix
15:12 14.07.2023.

Već sam se ponadao da je miču s ekrana. Zar nitko od urednika ne kuži o koliko iritantnoj voditeljici se radi. Glas joj je kreštav do bola.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:21 14.07.2023.

U žestokoj konkurenciji majgluplja emisija na Yutelu. Samo beskrajno kreveljenje.

FR
frttt
15:26 14.07.2023.

Nezamjenjivi Hrt kadar Trbović🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije