Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opametio se

Vedran Mlikota napokon počeo viđati svoju izvanbračnu kćer

'21.09.2010., Satiricko kazaliste Kerempuh, Zagreb - Proba predstave Cudo u Poskokovoj Dragi, redatelja Krese Dolencica, nastaloj po romanu Ante Tomica. Vedran Mlikota.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
07.02.2011.
u 09:28

Glumac, koji pet godina nije viđao dijete koje je dobio s magistricom farmacije Zvjezdanom Baričević i koji je samo plaćao alimentaciju, napokon se zbližio s kćerkicom, piše Extra.

Najpoznatiji glumac iz Zagvozda  i zvijezda domaćeg  serijala "Stipe u gostima" Vedran Mlikota postao je uzoran tata. Naime, nakon što pet godina nije viđao kćer koju je dobio s magistricom farmacije Zvjezdanom Baričević, glumac je shvatio svoje pogreške i počeo se viđati sa svojom jedinom kćeri, piše časopis Extra.

Prošlog srpnja otkriveno je  da 41-godišnji glumac Vedran Mlikota ima petogodišnju kćer za koju nisu znali čak ni njegovi najbliži prijatelji, no posljednjih mnogo se toga promijenilo u njegovu životu.

Zbog izvanbračne kćeri, točnije odluke da ne želi viđati djevojčicu, ostavila ga je  40-godišnja osječka glumica Nela Kocsis, razočarana što Vedran Mlikota, iako novčano sudjeluje u njezinu odrastanju, nikad nije vidio svoju djevojčicu.

Malena L. rođena je u Mlikotinoj vezi sa 47-godišnjom magistrom farmacije Zvjezdanom Baričević, a izgledom silno podsjeća na poznatog tatu. Nakon što godinama nije viđao kćer, Vedran Mlikota u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno viđa djevojčicu, a s njenom je majkom u korektnim odnosima.

Komentara 21

CR
crodal
13:49 07.02.2011.

Nije mi jasno da li je ovdje bitno dijete ili sa kime ima dijete . Zamislite naglasak, MAGISTRA FARMACIJE Zvijezdana Baricevic ,imam dojam da ovaj novinarcic pati od kompleksne shizofrenije .

MI
Milkica
14:22 07.02.2011.

Da bi netko bio \"uzoran tata\" treba ipak malo više.

HA
handi
21:59 08.02.2011.

Bravo tata, jedino su moguće pobrkane godine. Da ti nemaš slučajno 47, a prijateljica 41-dno ljeto. No, bez obzira na godine nisi se baš korektno ponio. Djete nije krivo što vas dvoje niste imali zrelosti i pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije