Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vedran Ćorluka večer u Londonu proveo s nepoznatom djevojkom

Prošla ljubav za nogometaša je navodno završila tragično. Naime, priče koje kruže kažu da je prekid veze zatražila Iva koja se dva mjeseca prije njegove službene objave u medijima, već iselila iz njihova zajedničkog stana.
07. siječnja 2011. u 22:05 17 komentara 10 prikaza
Vedran Čorluka
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3


Mjesec dana nakon što je s voljenom Ivom Buzom prekinuo trogodišnju vezu i zaruke, nogometaš Vedran Ćorluka pronašao je novu djevojku. U društvu misteriozne crnke fotografi su ga ulovili i londonskom taksiju, dok su napuštali klub Whisky Mist. Misteriozna ljepotica prvi put u javnosti viđena uz Vedrana očito mu nije samo prijateljica, jer je naš sportaš, vidjevši objektive, izgubio kontrolu. Nestrpljivo se vrzmao ne skrivajući nervozu što je uhvaćen "na djelu".

Možda zbog toga što je donedavno govorio da nikad ne bi mogao voljeti drugu djevojku osim Ive, a danas je eto, prekršio vlastitu riječ. Bilo kako bilo, djevojka s kojom se "stisnuo" u malenom taksiju je zaista naočita pa Vedranu  možemo reći samo sretno u novoj vezi.

Prošla ljubav za nogometaša je navodno završila tragično. Naime, priče koje kruže kažu da je prekid veze zatražila Iva koja se dva mjeseca prije njegove službene objave u medijima, već iselila iz njihova zajedničkog stana u Londonu i vratila u Hrvatsku. Razlozi prekida trogodišnje romanse nisu poznati.

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik