Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vi birate!

Vecernji.hr izbor: Domaći pjevač godine!

Najbolji pjevači
Vecernji.hr
18.12.2012.
u 14:27

Pri kraju smo 2012. i vrijeme je da podvučemo crtu na sve što smo gledali i slušali u protekloj godini

Pored svojih lista redakcija Vecernjeg.hr poslušat će i bilo naroda te svojim čitateljima dati priliku da sami odaberu tko ih je najviše razveselio ove godine. Nakon što ste glasovali za najbolju pjevačicu u protekloj godini, sada vas pitamo tko vam je najbolji pjevač u prošloj godini.

Tony Cetinski puni dvorane diljem regije, a svi još uvijek pjevuše veliki hit ''Opet si pobijedila''. Neizostavan je na svakoj ljestvici svake godine i Oliver Dragojević. Massimovi singlovi non-stop se vrte na svim radijskim postajama, a za koncerte se traži karta više.

>> Vecernji.hr izbor: Najbolja domaća pjevačica godine!

Neni Belanu karijera je posljednjih nekoliko godina na novom vrhuncu. A možda ste za nekog iz mlađe garde poput Marka Tolje ili Filipa Dizdara? Dajte svoj glas da vidimo koji vas je pjevač najviše oduševio ove godine.

Specijal našeg portala o pregledu godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

Komentara 9

BL
Blekpanther
15:36 18.12.2012.

Marko Perkovic!

ZM
Zmuss
15:25 18.12.2012.

Vuco!!!

OB
-obrisani-
16:38 18.12.2012.

A vidi vidi mamino zlato vodi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije