Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.8. uz Večernjak

Večernji list vam daruje CD Škoro sa deset najljepših domoljubnih pjesama

02.08.2017.
u 11:05

U povodu dana Domovinske zahvalnosti Večernji list vam daruje CD Škoro sa deset najljepših domoljubnih pjesama te specijalni prilog Oluja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja vrijeme je našeg sjećanja na dane borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju. U tim danima je stvorena naša država i tad se na kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorila hrvatska zastava.

Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Večernji list vam u znak prisjećanja daruje CD Škoro sa deset najljepših domoljubnih pjesama te specijalni prilog Oluja uz koji se želimo prisjetiti velikih trenutaka koji su oblikovali hrvatsku kakva je danas – snažna, neovisna i ponosna!

Čestitki Večernjeg lista pridružuje se i Miroslav Škoro koji nam poručuje:- Dragi prijatelji, budimo ponosni i budimo zajedno!

Komentara 2

DU
Deleted user
06:36 03.08.2017.

Škoro, onako, bez sluha, da mi kmeči?! Tko ga je pustio i blizu glazbe?

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
12:02 02.08.2017.

Domoljublje sa vjerom u Boga,Norca,Glavaša,Bungura,Todorića,Tuđmana,Rojsa,Keruma,Reinera,Tomca i mnoge druge hrvatske velikane.U boj za narod svoj in Hrvaško.Tompson u pozadini sa svojim školovanim glasom.Hrvaška naprej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije