Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Već se vidi tko je kome konkurencija: Ona i ja u istoj sobi – nikako!

Foto: RTL
1/6
21.04.2021.
u 14:30

Marijanove će se dame nastaviti međusobno podbadati, no Bahru će ipak posebno oduševiti

Nakon nezaboravnih dočeka stiglo je vrijeme da se momci i djevojke napokon smjeste u kućama farmera… Već će rasporedi spavanja izazvati prve probleme pa će neki biti nezadovoljni smještajem, neki previše neodlučni, a neki javno iskazati nezadovoljstvo dodijeljenim ''cimerima''.

''Ona i ja u istoj sobi – nikako'', poručit će jedna kandidatkinja. U isto vrijeme Marijanove će se dame nastaviti međusobno podbadati, no Bahru će ipak posebno oduševiti njegova prostrana kuća pa će u svom stilu komentirati: ''Kao u meksičkoj sapunici!''

Nevenova susjeda dobro će izrešetati njegove djevojke pitanjima o namjerama, seoskim poslovima i kuhanju, a one će pak farmeru zamjeriti pretjerano spominjanje seoskih obaveza i poslova pa će priznati da im se čini kako Neven traži ''šljakericu'', a ne ljubavnu partnericu. U Donjem Lapcu farmerica Rasema pokušat će se zbližiti sa svojim momcima, no pokazivat će i sve manje tolerancije za njihovu sramežljivost: ''Očekujem da će mi se neki udvarati, brate mili! Meni se nijedan ne udvara još!''

Kako će proći prvi dan na imanjima, tko nije zadovoljio visoke kriterije gostiju, a tko je dan završio tulumom, gledatelji će doznati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' od 21 sat na RTL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije