Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe 2012.

Već me tretiraju kao kraljicu, a ja sam cura odrasla na selu

miss universe (1)
Foto: Pixsell
1/9
02.04.2012.
u 20:00

– Nisam vam ja cura od puno riječi. Kod mene su važna djela. I bez puno ustezanja reći ću da sam odgovorna i marljiva, ali i jako tvrdoglava. Kad nešto zacrtam, jao onom tko mi stane na put – kaže u šali Miss Universe 2012.

Titula Miss Universe Hrvatske 2012. napokon je otišla u Slavoniju! Najljepša na ovogodišnjem prestižnom izboru ljepote, koji se u nedjelju održao u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, bila je 18-godišnja maturantica Zdravstvene i veterinarske škole iz Vrbanje Elizabeta Burg. Zanosnoj i ambicioznoj Slavonki koja se četiri godine bavi manekenstvom ovo nije prvi izbor ljepote – prošle godine natjecala se za titulu Miss Hrvatske.

U svijet manekenstva uvela ju je starija i jednako lijepa sestra Monika, koja se također prije četiri godine borila za titulu Miss Universe.

(Ne)odlučna Vaga

– Lijep je osjećaj pobijediti! Već sad svi se prema meni odnose kao prema kakvoj kraljici. A ja na to nisam navikla. Odrasla sam u skromnoj obitelji koja se godinama bavi poljoprivredom. Moji imaju veliko gospodarstvo na kojem i ja često zasučem rukave, pomognem im kad god mogu. Zbog toga sam i upisala veterinu – iskreno će horoskopska Vaga koja se u godini pred njom najviše veseli putovanjima. Iskoristit će, kaže, i nagradu koju joj je donijela titula Miss Universe, stipendiju na privatnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Osim obitelji koja ju je preksinoć iz publike bodrila, Elizabetinu uspjehu razveselio se i njezin dečko, no priču o ljubavi, kaže, čuva samo za sebe.

– Nisam vam ja cura od puno riječi. Kod mene su važna djela. I bez puno ustezanja reći ću da sam odgovorna i marljiva, ali i jako tvrdoglava. Kad nešto zacrtam, jao onom tko mi stane na put – kaže u šali Miss Universe 2012. Zbog ljepote se, tvrdi, nikad nije trebala previše žrtvovati.

Voli odbojku i sladoled

– Tipična sam Slavonka koja voli uživati u mesnim delicijama, pa i u kulenu. Zahvaljujući dobrim genima ne trebam se odricati hrane – objašnjava prelijepa Elizabeta te dodaje:

– U ovom što radim svi mi pružaju podršku, sestra, majka, otac, prijatelji iz razreda, pa i profesori koji su već navikli na moje izostanke. Za baku i djeda njihova sam “slavonska ljepotica”. Veseli me kad imam slobodnog vremena za prijateljice, kad odemo na sladoled ili zaigramo odbojku na pijesku. Vesele me i uzbuđenja koja su preda mnom. Jedva čekam prvo putovanje, a na svjetskom izboru za Miss Universe dat ću sve od sebe – rekla nam je na kraju Elizabeta.

Komentara 2

ME
Medici
11:59 03.04.2012.

Po meni, jedna od ljepših do sada .)

IM
immortella
22:13 03.04.2012.

Konačno su izabrali lijepu curu! Stvarno je nešto posebno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije