Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES Sa zvijezdama

Vatreno krštenje uz ritmove cha-cha-cha

Vanessa Radman, Robert Schubert
Marko Lukunić/VLM
24.10.2009.
u 10:18

Plavokosa glumica čije smo lice gledali u brojnim telenovelama, ovaj će se put okušati u novoj ulozi.

U ovaj show došla sam bez ikakvih očekivanja, s radošću i veseljem. Robert je profesionalac uz kojeg svaki dan napredujem, a na kraju ćemo vidjeti kako ću zaplesati - rekla je Vanessa Radman koja će, vođena rukama Roberta Schuberta ove sezone stati na podij “Plesa sa zvijezdama”.

Plavokosa glumica čije smo lice gledali u brojnim telenovelama, ovaj će se put okušati u novoj ulozi. Uz partnera koji, simpatično je priznao, nije pogledao nijednu njezinu seriju!

- Nisam tip koji prati TV program, ali mi je laknulo kad sam čuo s kim plešem. Prvo jer znam da glumice imaju dobro plesno predznanje, a i proguglao sam Vanessine uloge i vidio da je talentirana dama - otkrio je Robert. Koracima cha-cha-cha kojima je u prošloj sezoni ispratio sportašicu Martinu Zubčić, mentor je odlučio započeti druženje s glumicom.

- Prepustila sam se i krenula. Robert je stručnjak s područja koje nije moje pa sam spontano rekla: “Idemo raditi”. Ne ciljam na pobjedu nego na dobru zabavu i nova plesna znanja - kazala je. Vođena tim motom osmijeh i vedrinu donijela je već na prvi trening, što je, čini se, bio pun pogodak.

- Od silnih uputa (prebaci težinu, izbaci kuk, prst-peta, peta-prst) - ne sjećam se prvog treninga - našalila se 34-godišnjakinja koja će strah i tremu pred nastupe tjerati malim tajnim ritualima.

- Ne smijem vam reći što radim za sreću, jer onda neće funkcionirati - rekla je Vanessa Radman. U maniri optimistične zvijezde kakvom ju je opisao njezin plesni partner, otkrila nam je da se nada da problema s “gaženjem” tad neće biti te da će početničke pogreške dotad nestati. No ako se koja i potkrade, glumica će stisnuti mentorovu ruku. Jer sigurna u njegovo iskustvo, prepustila mu je i izbor haljina i cipelica.

- U svemu on vodi! - rekla je uz smijeh, a Robert je dodao.

- Samo savjetujem s obzirom na iskustvo s nastupa. Ne bi bilo zgodno da mi partnerica zapne u haljini, zar ne?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije