Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zmajevi na vjetru

Vatra - najstariji hrvatski step plesač zvijezda emotivnog spota

09.09.2015., Zagreb - Ivan Decak, frontmen grupe Vatra.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/7
05.09.2016.
u 14:39

Zatvaranje albuma "Zmajevi na vjetru" pripalo je istoimenom, sedmom po redu singlu grupe Vatra, koji je dobio i svoj video spot.

Režiju potpisuje Vatrin dugogodišnji suradnik, iskusni Radislav Jovanov Gonzo, a glavna uloga nije pripala bendu, već gospodinu Miljenku Pintariću, vitalnom 91-godišnjaku, najstarijem hrvatskom plesaču stepa.

Zagrebački Fred Astaire, kako ga mnogi nazivaju, plesati je počeo sa šesnaest godina gledajući u kinu Olimp u Ilici filmove slavnog plesača koji mu je postao uzor.
Gospodin Miljenko odlučio je uživati u svakom danu, ne prepuštajući se općoj apatiji, pa je tako i u poznim godinama života sudjelovao u predstavama Montažstroja, a okupio je i družinu "Feniks i prijatelji" u kojom s umirovljenicima pleše, pjeva i glumi.

Pjesma "Zmajevi na vjetru" balada je koja progovara o prolaznosti života i nepovratno neiskorištenim trenucima i mogućnostima koje su nam bile pružene, a mi ih nismo znali iskoristiti, ponajprije u međuljudskim odnosima. Upravo pozne godine gospodina MIljenka, zvijezde spota "Zmajevi na vjetru", koji život i dalje živi punom plućima, dopuštaju tračak nade da na kraju puta postoji pomirenje, prihvaćanje i pozitivan stav.

 

Vatra se, osim rada na novom video spotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Bend željno iščekuje 29.10. kada će njihove pjesme biti odsvirane u novom ruhu, uz zanimljive goste i aranžmane, na jednom novom glazbenom teritoriju koji Vatra prihvaća kao još jedan izazov u svojoj karijeri. 

Ulaznice za akustični koncert Vatre u KD Vatroslava Lisinskog potražite na blagajni Lisinskog ili ovdje.

Komentara 2

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
15:37 07.09.2016.

Vatra "rock". hahahahahahahh koje smeće, samo ti dođe da se ispovraćaš!!!!

VO
VOXX
12:49 11.09.2016.

Vic bend koji sa rokom nema veze ,mozda da si izmu par tambura stavio bi ih u grupu tamburasa ali necu da vrijedam tamburase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije