Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdice Karla i Dino Miklaužić

Vanna je plakala jer mi Zagorci znamo prenijeti emocije

Zvjezdice
Foto: RTL
1/4
09.03.2016.
u 09:00

Nakon nastupa na Zvjezdicama namjeravaju se i dalje baviti glazbom te se nadaju kako će im se otvoriti vrata prema novim festivalima i nagradama.

Nova sezona Zvjezdica prošlog nam je vikenda u jednoj emisiji prvi put predstavila situaciju u kojoj se brat i sestra bore za prolazak u idući krug. Riječ je o Dinu (10) i Karli Miklaužić (8) iz Huma na Sutli. Nakon što su oboje morali pjevati a capella, jer im se u prvom dijelu nisu podigli svi članovi žirija, u drugi krug prošao je Karlo, koji je oduševio izvedbom “Suze za zagorske brege”. Njegov je glas rasplakao Vannu, ali i naježio ostale članove žirija, koji su se složili da ga Dino ide dalje.

Pjevaju od rođenja

– Na snimanju Zvjezdica bilo nam je jako lijepo i zanimljivo. Upoznali smo puno novih prijatelja iz cijele Hrvatske, s kojima smo pjevali, igrali se, plakali i pružali si podršku – kazali su nam Karla i Dino te dodali kako su imali malu tremu, no ona je nestala čim su počeli pjevati. A pjevanjem se, kako kažu, bave otkad znaju za sebe.

– Nastupali smo već puno puta. Pobijedio sam na festivalu Raspjevano sunce u Klanjcu, a s Karlom sam na istom festivalu osvojio i titulu najsimpatičnijih izvođača. Nastupili smo još na puno drugih festivala, događaja i koncerata u našem kraju – kazao nam je Dino i dodao da seka i on vole glazbu i pjesme koje izražavaju lijepe osjećaje i poruke, bez obzira je li riječ o rocku, popu, narodnoj ili nekoj drugoj vrsti glazbe.

Ipak, doznali smo da su mu najdraže grupe Parni valjak i Big Time Rush, a od pjevača voli Olivera Dragojevića i Michaela Jacksona. Karla pak najviše sluša Željka Joksimovića, Sama Smitha i Jelenu Rozgu.

Najljepša pjesma zavičaja

– Jako volim “Suzu za zagorske brege” jer to je jedna od najljepših pjesama iz mojeg zavičaja, a tu živim i nemrem sakriti da volim svoj kraj – kazao nam je simpatični Dino te dodao kako mu je bilo jako drago kad je vidio da se Vanna rasplakala nakon njegove izvedbe.

– Mama i tata rekli su mi da tu pjesmu moram otpjevati s puno emocija, a s obzirom na to da sam ja Zagorec, onda se to još više osjeti – kazao nam je Dino i dodao kako je bio sretan zbog prolaska dalje, ali i tužan jer je Karla ispala. Karla nam je dodala da je ona brzo prestala plakati zbog ispadanja iz emisije kad je vidjela da je Dino prošao dalje. – Svi nam čestitaju, grle nas i ljube. Prijatelji u školi rekli su nam da smo super.

Dobivamo samo pozitivne komentare i puno lajkova na fejsu – rekli su nam uglas braco i seka Miklaužić. Nakon nastupa na Zvjezdicama namjeravaju se i dalje baviti glazbom te se nadaju kako će im se otvoriti vrata prema novim festivalima i nagradama. No, oboma je i dalje škola na prvom mjestu, na što su posebno ponosni mama Jelena i tata Denis.

>> Ne trebate pjevati kao Whitney, pjesmu trebate proživjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije