Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 godina karijere

Vanna: Hvala vam što ste došli na koncert, mislila sam da nećete!

vanna (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/12
20.12.2011.
u 21:00

S pjevačicom su slavili ponosni svekar Antun Vrdoljak sa suprugom Brankom, šogor Marko Vrdoljak u pratnji djevojke, glumice Tamare Garbajs, i kolegica Nina Badrić koja se cijelu večer nije odvajala od supruga Bernarda Krasnića

Seksi, elegantna, energična, posebna, ali prije svega pjevačica savršena glasa – sve je to bila Ivana Vrdoljak Vanna na preksinoćnjem koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je proslavila 20 godina glazbene karijere. Jubilarni nastup započeo je isječkom iz videospota “Molitva za mir”, a zatim je na pozornicu stupila Vanna. Otpjevavši refren pjesme koja ju je 1991. vinula među zvijezde, pokazala je da i danas pjeva snažno i čisto kao tada.

Svevremenski hitovi

– Hvala vam što ste došli, mislila sam da nećete – skromno je poručila diva te s velikim žarom nastavila slavlje koje je trajalo tri sata. Punu dvoranu počastila je bogatim repertoarom, od hitova grupe E.T. preko prvoga samostalnog albuma “Ispod istog neba” do posljednjeg pod nazivom “Sjaj”.

Da su “Budi me”, “Da ti nisam bila dovoljna” i “Jedina” stekle status svevremenskih hitova moglo se zaključiti iz reakcije publike koja je već na prve taktove pjesama iz doba E.T.-ja bila na nogama. Vanni su se na bini pridružile velike pjevačke nade Mario Huljev i Nikolina Kovačević, s Nenom Belanom otpjevala je “Rijeku snova”, a s Tonyjem Cetinskim “Kad žena zavoli”.

– Ovo je bilo predivnih 20 godina s tobom u glazbi, želim ti još 40 – čestitao je Tony kolegici, a ona mu kroz smijeh odgovorila:

– Dvadeset godina ludila i gluposti preko svake mjere!

Večer ljubavnih parova

Bila je to odlična najava zajedničkog hita “Totalno sam lud”, a pridružio im se i Mario Huljev. Vannin koncert bio je i svojevrsna večer ljubavi u kojoj su uživali poznati parovi. S pjevačicom su slavili ponosni svekar Antun Vrdoljak sa suprugom Brankom, šogor Marko Vrdoljak u pratnji djevojke, glumice Tamare Garbajs, i kolegica Nina Badrić koja se cijelu večer nije odvajala od supruga Bernarda Krasnića. Nina je s trosatnog glazbenog spektakla ipak otišla nekoliko minuta prije kraja i tako propustila kultnu “Tek je 12 sati”.

 – Vidimo se opet, u većem ili manjem prostoru, svejedno, samo mi dopustite da vam pjevam – oprostila se Vanna.

Ključne riječi

Komentara 21

ZA
zagabria1
21:17 20.12.2011.

mozda je vrijeme da ode u pjevacku mirovinu. Ima cist glas ali u njenom pjevanju nikadaq nije bilo duse. \'Pohvala\' novinarki na PR clanku. Kod nje je izgleda sve idilicno

Avatar Marinchich
Marinchich
21:20 20.12.2011.

Ako se mogu okupiti ko muhe na g..o na nekom narikajućem koncertu neke naše ili iz susjednih država cajkuše, onda je valjda i Vanna sa svojim glasom zaslužila odaziv. I nekima od nas je uljepšala mladost svojim dance hitovima a i kasnijim pjesmama. Nažalost, talenti poput nje i ostalih istinskih glazbenika su pali u zaborav od komercijalnih prekvarcano-izoperirano-deformiranih blamaža od izvođačica... zašto ljudi to u zadnje vrijeme gutaju ko ludi, zbilja ne znam.

KA
karambita
09:52 21.12.2011.

Da nije bilo....dobar vece dragi posjetioce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije