Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća podrška

Vanju je osvojila Lukina samozatajnost, a sve je počelo telefonskim pozivom koji je trajao satima

ARHIVA - 2011. Luka i Vanja Modri? vjen?ali se u zagreba?koj crkvi Gospe Lurdske
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/12
18.06.2023.
u 23:31

Vanja Bosnić (40) supruga Luku (37) je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, a prvi susret dogodio se u jednom zagrebačkom kafiću 2004. godine

Oslonac i najveća podrška kapetanu naše nogometne reprezentacije Luki Modriću je njegova supruga Vanja koja ga bodri na svim važnim natjecanjima, a kada ne može biti na tribinama s njihovom djecom gleda Lukine utakmice na televiziji. Svoju intimu par se trudi držati za sebe, ali neke pojedinosti o početku njihove veze i upoznavanju s vremenom su otkrili u javnosti. 

Vanja Bosnić (40) supruga Luku (37) je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za nogometni klub Dinamo Zagreb. Prvi susret dogodio se u jednom zagrebačkom kafiću 2004. godine, a simpatije su se rodile već ranije i to putem telefona. Naime, priča kaže da su se prvi put ozbiljno čuli telefonski i već tu dogodio se onaj ‘klik’. Njihov razgovor, kojim je Luka i osvojio buduću suprugu, je trajao čak tri sata, dovoljno da Lukina osobnost osvoji lijepu Vanju. Kako je Luka otkrio u autobiografiji ''Moja igra'' nakon razgovora ju je pozvao na kavu u jedan kvartovski kafić i tada je planula ljubav. Luka je Vanju osvojio je odmah, svojom skromnošću, ali i velikim ambicijama.

VEZANI ČLANCI

 

 

- Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da iziđemo navečer van. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osjetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju. Prohodali smo - otkrio je Luka. 

Svoju ljubav okrunili su brakom u svibnju 2010. godine, a ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Crkveno vjenčanje imali su godinu dana kasnije u u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Vanju je tada pred oltar dopratio Zdravko Mamić, a zablistala je u haljini boje šampanjca i sandala optočenim kristalima Swarovski, a vjenčani buket bio je od božura. Par je izmijenio i Cartier prstenje, a na slavlju koje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin bile su brojne poznate osobe. Za dobru atmosferu tada se pobrinuo glazbenik Halid Bešlić kojeg je Modrić rezervirao čak dvije godine unaprijed. - Samo zapiši taj termin - rekao je Luka Halidu. 

 

 – Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predanost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – opisala je Vanja Luku dok su još bili zaručnici tada je dodala: – Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije.

Vanja prati sve Lukine utakmice te mu ih i snima kako bi ih zajedno analizirali. - Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja. Par je samozatajan i ne dijele puno o svojoj privatnosti, ali Luka svake godine na društvenim mrežama svojoj supruzi i djeci Ivanu, Emi i Sofiji emotivnim objavama čestita rođendan.  

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 8

Avatar krcedolac
krcedolac
06:28 19.06.2023.

Spojila je ljubav....za novcem.

Avatar Babakata
Babakata
07:28 19.06.2023.

Za sad ide dobro a nadajmo se da će tako i ostati.

DU
Deleted user
23:52 21.06.2023.

Lova lova samo lova A lijepotan bas i nije Ali nema veze samo sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije