Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ljubimac

Vanja Mamić: Udomila sam psića iz Dumovca, nazvali smo ga Bono

Vanja Mamic
Dalibor Urukalovic/Pixsell
24.01.2013.
u 09:00

Na premijeru filma “Sedam psihopata” u zagrebačkom Avenue Mallu volonteri gradskog skloništa za nezbrinute životinje Dumovec donijeli su tri psića kako bi među gledateljima potaknuli udomljenje napuštenih pasa.

– Moja kći željela je posvojiti psa iz Dumovca i prije nekoliko dana vidjela je sliku ovog slatkog stvorenja. Odmah je rekla da će to biti njezin pas – kaže Vanja Mamić (40) kojoj su psića donijeli u kino.

Naime, na premijeru filma “Sedam psihopata” u zagrebačkom Avenue Mallu volonteri gradskog skloništa za nezbrinute životinje Dumovec donijeli su tri psića kako bi među gledateljima potaknuli udomljenje napuštenih pasa.

– Mješancu starom godinu dana Nina (19) dala je ime Bono – dodala je Mamić koja već ima kućne ljubimce, francuskog buldoga Riku i dva konja.

Stomatologinja i dizajnerica interijera godinama podupire rad skloništa. Pomaže im novčano te se rado odazove na akcije udomljavanja poput ove.

– Posebno sam osjetljiva na pse i konje koje obožavam. Ne mogu shvatiti kako ljudi mogu na cesti ostaviti svog kućnog ljubimca – ističe.

Kako bi pomagala zajednici, Vanja je pokrenula projekt mrežnog marketinga Clickway u kojem partneri tvrtke dio zarade daju u humanitarne svrhe.

– Cilj nam je pomagati i životinjama i ljudima, ali djeci prije svega – kaže Vanja.

Ključne riječi

Komentara 5

AN
AndrijaB
09:54 24.01.2013.

svaka čast Vanja, baš lijepo i pohvalno!

ER
EUGEN ROMMEL
10:11 24.01.2013.

što ne posvoje djecu iz Nazorove??? Samo o tim psima slušamo i čitamo!

SJ
Sve je uzalud
11:02 24.01.2013.

........I mene su bacili na ulicu. Mogli ste me udomiti. Bit ću sjena vašeg psa, sve za skromni topli dom........................ponude primam sa zahvalnošču

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije