Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM ZALJUBLJENA'

Vanja Mamić o pravoj ljubavi: Ne vjerujem više u takve bajke

vanja mamić
Tomislav Miletić/Pixsell
31.10.2012.
u 14:42

Bivša supruga Zorana Mamića u intervjuu za časopis Story rekla je da trenutačno u njenom životu ne postoji nitko zbog koga bi se ujutro budila s osmijehom na licu

 

Bivša supruga Zorana Mamića otkrila je i kako trenutačno u njenom životu ne postoji nitko zbog koga bi se budila s osmjehom na licu, osim njene djece. Vrlo je zahtjevna i topla osoba, zna što je ljubav i kako je nekome pružiti pa zato i zauzvrat traži mnogo.
Sa bivšim suprugom je u nikad boljem odnosu, kaže da su oni roditelji dvoje djece i prijatelji koji si pomažu u svim situacijama. Dodala je i kako bi bilo tužno da je situacija drugačija nakon što su 17 godina bili braku i prošli sve što su zajedno prošli. 
U posljednje vrijeme jako je aktivna i na Facebooku pa je otkrila i kako joj se muškarci udvaraju preko te društvene mreže. Najmaštovitiji ulet koji je doživjela preko 'Fejsa' bila je rečenica: 'Želim te dvaput, sada i zauvijek'. Kaže da se danima smijala tim riječima.
Cijeli intervju pročitajte u novom broju časopisa Story

Prava ljubav... Ne znam bih li više mogla povjerovati u te bajke koje sam dugo sanjala. Još uvijek čekam da me netko razuvjeri, rekla je Vanja Mamić u intervjuu za časopis Story. 

Bivša supruga Zorana Mamića otkrila je i da trenutačno u njenom životu ne postoji nitko zbog koga bi se budila s osmijehom na licu osim njene djece. Vrlo je zahtjevna i topla osoba, zna što je ljubav i kako je nekome pružiti pa zato i zauzvrat traži mnogo.

S bivšim suprugom nikad nije bila u boljem odnosu, kaže da su oni roditelji dvoje djece i prijatelji koji si pomažu u svim situacijama. Dodala je i kako bi bilo tužno da je situacija drukčija nakon što su 17 godina bili braku i prošli sve što su zajedno prošli. 

U posljednje vrijeme jako je aktivna i na Facebooku pa je otkrila i kako joj se muškarci udvaraju preko te društvene mreže. Najmaštovitiji ulet koji je doživjela putem fejsa bila je rečenica: "Želim te dvaput, sada i zauvijek". Kaže da se danima smijala tim riječima.

Cijeli intervju pročitajte u novom broju časopisa Story

Ključne riječi

Komentara 12

M3
Miške 3
16:35 31.10.2012.

Inkasirala je dosta. Ima i svoga osobnog konja. Kakova ljubav, kakovi bakrači.

SE
sestrićna
17:42 31.10.2012.

a dok se skromno zarađivalo od zoranovih igara u njemačkoj sreća je bila na nivou..ali kad se zoki vrati u hrvatsku iz njemačke zaraditi u dinamu velike milijune onda su počeli problemi..postao je preko noći omiljen šarmantan poželjan medijski eksoniran..a cure su spontano počele ludovati za njim.)))

DI
duncan_idaho
15:24 31.10.2012.

je, nije, je, nije, je, nije...o je**te umirem od neizvjesnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije